fouten te vermijden bij het kweken van asters

Als u overweegt groeit asters, in gedachten houden dat ze het meest succesvol als gegroeid uit zaden. Houd rekening met de volgende tips om uw zaden te ontwikkelen tot prachtige bloemen.

Zorg ervoor dat je verse zaden gebruiken. Oudere zaden misschien niet geven u de gewenste resultaten, of erger nog, kunnen zij in het geheel niet ontkiemen. Houd altijd uw zaden in een vochtige omgeving wanneer u de kieming te starten. U kunt dit doen door regelafstand de zaden tussen lagen papier handdoeken in een ondiepe schaal. Als de zaden uitdrogen tijdens dit proces, wordt de kieming stoppen en de zaden worden verspild. De kiemkracht proces duurt ongeveer 10 dagen.

ontkieming

Zodra de zaden zijn ontkiemd, kunt u nu plant ze in verse aanplant bodem. Plaats ze ongeveer drie inches uit elkaar en in een ondiepe. Zorg ervoor dat de bodem bed heeft een goede drainage. Grind onder de grond en zand base gemengd in de bodem zal helpen de drainage. Als de zaailingen worden achtergelaten in slecht doorlatende grond, kunnen schimmels groeien en zal de wortels te vernietigen voordat ze volledig zijn ontwikkeld.

Seed Planting

Zodra de zaailingen een paar bladeren te ontwikkelen, zijn ze klaar om te worden verplaatst naar de tuin of een plantenbak. Deze zaailingen hebben behoefte aan een ruimte van ongeveer twaalf centimeter in de scheiding van de wortels te voorkomen dat wurgen de naburige plant.