het beheer van uw woning bouwproject proces

Het project proces van uw eigen huis bouw kan soms lijken een frustrerend proces. Als u verantwoordelijk bent voor je eigen huis het bouwproces, moet u zich ervan bewust dat het soms een jaar of langer kan duren. Tijdens dit proces, het is nooit een slecht idee om de hulp van vrienden en familie inroepen.

Aankoop van grond is de eerste fase in uw woningbouw project proces. In de aankoop van uw land, zult u willen ervoor zorgen dat je weet wat het land is goedgekeurd voor. Neem contact op met de gemeente of de plaatselijke gemeente (uw makelaar of een lokale aannemer in staat zal zijn om u te laten zien wie contact op te nemen bij uw plaatselijke gemeente). Controleren om ervoor te zorgen dat uw land kan worden gebruikt voor bewoning. Ook erachter te komen wat de bouwschil is. U zult willen ervoor zorgen dat je weet hoe groot van een woning die u zal mogen bouwen op uw perceel. Het laatste wat je wilt is om een ​​stuk grond te kopen en vervolgens te ontdekken dat u het huis van uw dromen niet op te zetten.

aankoop van grond

Zodra u uw stukje land hebben verzekerd, moet u beginnen te werken met de architect en bouwer over de inrichting van uw huis. Het ontwerp moet worden ingesteld en dan moet de architect het ontwerp om een ​​bouwvergunning proces plegen. Het is aan het einde van dit proces wanneer u een bouwvergunning voor uw huis zal ontvangen, van de plaatselijke gemeente. Terwijl je de ontwikkeling van uw plannen voor uw huis, zorg ervoor dat uw aannemers en architecten zijn gecertificeerd en in staat om te werken in uw omgeving.

Permit Processen

Ook al heb je alle tijd van de wereld om je eigen huis bouwproces toezicht kan hebben, is het altijd een heel goed idee om de hulp van een algemene aannemer dat de werknemers kan beheren en toezicht houden op uw project te werven. Kijk voor iemand die ervaring in het bouwen van en het toezicht op maat residentiële woningen heeft.

Het inhuren van een General Contractor

Zoals je in het proces van het inhuren van verschillende aannemers in te voeren, zult u ongetwijfeld tegenkomen plannen van conflicten en problemen Wees bereid om te moeten verschuiven en uw schema dienovereenkomstig bij. Denk aan de aard van de aannemers moet je organiseren tijdens de bouw van uw huis. Je gaat te hebben om loodgieters, dakdekkers, elektrische en mechanische aannemers huren. Je begint met het inhuren van degenen die uw stichting zal uitstorten en dan zul je verplaatsen naar het plannen van de aannemer die verantwoordelijk is voor het ophangen van de framing. De timing van elk van deze aannemers zullen veranderde worden als gevolg van problemen met het weer, materiaal vertragingen en mogelijk arbeidsconflicten.

Planning & organiseren Contractors

Tijdens het beheer van uw huis bouwproces u zult willen proberen en te blijven binnen het budget. Dit is meestal een belangrijke component in uw huis bouwproces. Dat gezegd hebbende, zult u merken dat elke aannemer is op zoek naar upsell en extra onderdelen om hun segment toe te voegen. Blijf stevig op uw plannen en uw prijzen.

Het houden van een Budget