keuken verbouwen – installeren van nieuwe kasten

Je moet Adobe Flash Player te downloaden zodat u onze video kunt bekijken.

Wanneer het installeren van voorraad kasten, nauwkeurige metingen zijn van cruciaal belang om een ​​goede pasvorm te verzekeren. Op maat gemaakt kasten wordt meestal verkocht met een garantie op voorwaarde dat de kasten door de dealer geïnstalleerd. In feite zal de dealer waarschijnlijk iemand sturen om hun eigen metingen te verrichten.

Meest voorkomende fouten

De meeste kant en klare kasten zijn voorzien van een schriftgeleerde uitkering aan de randen, zodat u aan te passen aan onregelmatige muren. Schrijvende houdt simpelweg in het runnen van een strook afplaktape langs de kant te worden beschreven, vandaar de plaatsing van de kast. Stel betrekking tot een potlood kompas om de breedte van het grootste verschil tussen de zijkant van de kast en de wand. Voer het kompas langs de muur en de onregelmatigheden zullen potlood gemarkeerd op de band zijn. Nu kunt u het vliegtuig of zand tot aan de lijn, zodat de kast zal rusten vlak tegen de muur. Als de schrijver rand niet is opgenomen op uw kasten of als uw kasten gaan helemaal naar het plafond, van plan op het trimmen van de randen met een klein stukje van het vormen.

Het is makkelijker om de bovenste bovenkasten eerst installeren want je hebt ruimte om te werken met hen. Omdat ze zullen hangen aan de muur, moet u er zeker van dat ze goed vastzitten te maken.

Voor de installatie van een van onze nieuwe kasten, verwijdert u alle laden, deuren en hardware en label ze als op de oorspronkelijke locatie voor een snelle montage. Dit zal de eenheden veel lichter en beter beheersbaar te maken.