laminaatvloer: installatie

Alden Smith is een bekroonde auteur, en levert regelmatig bijdragen aan deze website. Met een schat aan kennis te delen van zijn 50 jaar carrière als schrijver, werkt hij aan uiteenlopende onderwerpen, zoals huis reparatie, gezond leven, auto’s, personal finance, en koken.

In het eerste deel van deze reeks, bespraken wij laminaat – wat het is, de toepassingen en voordelen. Hier bespreken we de installatie van een laminaatvloer.

Waar installeren

Vanwege de aard van het ontwerp, er kamers waar laminaat niet zou moeten installeren. Installatie van laminaat in de badkamer of sauna is niet een goede praktijk, omdat de kern van het laminaat zal zwellen en warp. Elke kamer waar sprake is van een overmaat aan water en vocht is een slechte keuze. Echter, als zorg wordt genomen, kan worden geïnstalleerd in de badkamer, na speciale installatie praktijken. Bespreek deze onderwerpen met uw installateur.

Floor Voorbereiding

De installatie

De installatie van een laminaatvloer is relatief eenvoudig. Volg deze eenvoudige richtlijnen om de juiste installatie te verzekeren.