lederen meubels onderhoud: preventie crack

Terwijl u lederen meubels een luxe aankoop kunnen overwegen het kan ook een verstandige investering die, als om goed verzorgd, zal uw huis een klassieke look voor de komende jaren te geven. Leer is een duurzame keuze voor de stoelen en banken die veel gebruik te krijgen, maar om het leer soepel en gezond uitziende te houden, dan moet je het regelmatig onderhouden. Speciale reinigers en conditioners zijn beschikbaar om uw lederen meubels tegen barsten en verkleuring te beschermen;. Het schoonmaken van de Leather Meubelen; Bij het kiezen van een oplossing voor het reinigen van uw lederen meubels, moet u een die is ontworpen voor leer en niet voor bekleding te kopen. Specialiteit schoonmakers gemaakt voor gebruik op de leer zal vlekken te verwijderen en schoon te houden. Lekkages moeten onmiddellijk worden opgeveegd om schade aan het leer te voorkomen. Merk op dat suede mag nooit worden schoongemaakt met een vloeibaar reinigingsmiddel;. Fading Meubelen; Om het leder in goede vorm en vrij van verkleuring en scheuren te houden, moet u de meubels te plaatsen, zodat het niet veel direct zonlicht. Zo kan het leer aan en vervagen van de kleur in de vlekken die rechtstreeks blootgesteld gedurende langere tijd. Bijvoorbeeld, als een patch van zon raakt uw lederen bank op precies dezelfde plaats elke dag, je zou kunnen eindigen met een vervaagde plek die precies weerspiegelt de aanwezigheid van de zon. Investeren in een aantal verstelbare jaloezieën die u toelaten om de zon weg te richten van de bank, of herschikken uw meubels aan direct zonlicht te vermijden;. Hitte en zonlicht kan uitdrogen natuurlijke oliën in de leer, waardoor het te kraken. Een gestage conditionering regime zal de verloren olie te vervangen in de meubels en houdt het leder soepel en vrij van scheuren en niet te vergeten gezond en nieuw uit,. Schedule de Cleaning, Plan schoon te maken en de conditie van uw lederen meubels om de 3 tot 4 maanden. Opzetten van een regelmatig schema en hou je eraan. Snel opruimen gemorst op de meubels en veeg residu dat overblijft van plakkerige vingers en huisdier slobber;. Lederen meubelen is een mooie, duurzame keuze voor uw huis. Als u regelmatig schoon te maken met de juiste producten, zal uw lederen jaren duren vrij van scheuren en vlekken.