metalen terrasmeubilair: 5 tips om roestvorming te voorkomen

Metalen tuinmeubilair maakt een uitstekende keuze voor buitenruimtes. Het is elegant en aantrekkelijk en verbetert de sfeer van de patio. Metalen meubelen is duurzaam en met een minimum aan onderhoud, zal een aantal jaren duren. Voor het grootste deel, het staat goed bestand tegen veranderingen en de ledematen weer, zodat u geen zorgen hoeft te maken over de blootstelling aan de elementen. Echter, metaal is gevoelig voor roesten, en dit is een probleem dat je metalen meubelen kan overkomen. Het is vooral vaak voor bij het optreden, waar vochtige omstandigheden heersen. Warmte en zout water ook de ontwikkeling van roest te versnellen. Als er één ding is dat de schoonheid van uw metalen terrasmeubilair kan bederven, het is roest. Maar het goede nieuws is dat er zijn maatregelen die u kunt nemen om roestvorming te voorkomen. De volgende zijn nuttige tips voor roest preventie.

Wanneer het water of vocht afwikkelt op uw metalen meubelen, vergemakkelijkt het proces van roesten. Metaal openlucht meubilair is beter bestand tegen water effecten dan rieten of houten meubels. Het is echter best om te drogen zoveel mogelijk. Voorkom dat water op je meubels voor langere tijd blijven, omdat dit roest setting in zal vergemakkelijken. Het is een goed idee om het water zo snel als je merkt het met de hulp van een zachte absorberende doek af te vegen.

Houd Furniture Dry

Terrasstoel bekleding is een geweldig idee. Niet alleen zal het aankleden van uw stoelen, maar het biedt ook een belangrijke bescherming tegen de elementen. Gebruik kussens, stoel-backs en arm covers op uw metalen terrasstoelen om blootstelling aan vocht en warmte, waardoor de incidentie van roest minimaliseren.

Houd Furniture Covered

Metalen terrasmeubilair wordt algemeen beschouwd als duurzaam en kan buiten voor langere tijd blijven. Echter, het is een goed idee om uw meubels zorgvuldig te slaan, vooral wanneer niet in gebruik. Tijdens de winter, wanneer terrasmeubilair zal waarschijnlijk niet veel worden gebruikt, is het het beste om het weg in een schuur of een andere afgesloten ruimte, waar het zal beter worden beschermd tegen de harde elementen te houden. U kunt ook een grote tuinmeubilair cover die is waterdicht tot uw meubels in de patio te dekken tijdens die periodes waarin vaak het weer verandert.

zorgvuldige Storage

Een wax zorgt voor een uitstekende bescherming tegen roest vanwege zijn waterafstotende eigenschappen. Het helpt ook bij het handhaven van de fijne verschijning van uw outdoor metalen meubelen. Zorg ervoor dat u uw meubels schoon te maken voordat u de wax toe te passen. Je moet ook wachten tot het meubilair volledig droog is voor het aanbrengen van wax. Met een brede penseel de protector over het gehele oppervlak van het meubel. Oefening meer zorg op de moeilijk te gebieden, zoals scheuren en spleten te bereiken. Zodra u klaar bent met het aanbrengen van de wax, laat het voldoende tijd om goed te drogen voordat u deze jurk met bekleding, indien gewenst.

Solliciteer Paste Wax

Breng vet of olie als onderdeel van een regelmatig onderhoud maatregel. Rust is minder waarschijnlijk te ontwikkelen op ingevette metalen.

regelmatig invetten