neo-hoek douche basisinstallatie

Het installeren van een hoek douchebak is een eerste stap in het installeren van een hoek douche, een praktische en efficiënte oplossing wanneer u een tweede of derde douche nodig hebben, maar niet de ruimte die nodig is om de traditionele badkamer installeren niet.

Voor u uw douche te construeren, is het belangrijk om een ​​goede water- en werken drain een regenpijp hebben. Zodra u de benodigde leidingen in de plaats voor uw neo-hoek douche, zult u in staat om de basis zich in slechts zes stappen te installeren via de basisvoorzieningen hieronder vermeld.

Stap 1 – Snijd de Cement Board

Knip je cement boord om dezelfde afmetingen als uw douchebak met behulp van een decoupeerzaag met een hardmetalen mes. Vergeet niet om een ​​gat in je cement board die overeenkomt met de afvoer gat in je douche basis te snijden.

Stap 2 – Markeer de Drywall

Alvorens vaste stappen, zet het cement bestuur en douchebak in positie en markeer de omliggende gipsplaten aan de studs.

Stap 3 – Snijd de Drywall

Zodra u de gipsplaten op de studs hebt gemarkeerd, zet de douchebak opzij en cement board opzij, zodat ze je niet belemmeren als je door naar stap 3.

Stap 4 – Zet de Base

Gebruik uw sleutelgat zaag, bloot de noppen achter de gipsplaat. De douchebak behoeft niet te worden bevestigd aan de bouten, maar hoeft tegen hen worden geïnstalleerd.

Stap 5 – Bevestig de Base

Ook zult u moeten wandpanelen installeren voordat uw douche project is voltooid, en deze moeten worden aangesloten op de studs. Het installeren van wandpanelen direct naar gipsplaten kan uiteindelijk leiden tot dure en lelijke lekken rond uw douche.

Stap 6 – Monteer en Bevestig de Drain Fitting

Verplaats je cement board en uw douche basis om ervoor te zorgen dat de douchebak zal veilig te passen tegen de studs. Filler strip kan helpen verzekeren een strakkere pasvorm.

Leg de cement board in positie en gebruik de gestructureerde zijde van troffel een laag mortel verspreid over het bovenvlak. Wanneer de mortel droog is, bevestigt het cement bord aan uw ondervloer met corrosiebestendige schroeven of spijkers. (Het kan nodig zijn kleine boren voor uw schroeven eerste boren zijn.) Gebruik een douchewand lijm aan uw douchebak hechten aan het cement board.

Opmerking: Neem altijd alle juiste voorzorgsmaatregelen, zoals het dragen van een veiligheidsbril, bij het gebruik van elektrisch gereedschap.

Omdat er variaties in de afvoer fittingen, is het belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen bij het installeren van de afvoer fitting voor uw hoek douchebak en bevestigen aan het afvoerputje.

Gefeliciteerd! Het moeilijkste deel van het installeren van uw nieuwe douche is nu voorbij, en u kunt door te gaan met uw constructie. Uw volgende projecten zullen onder meer de installatie van de douchekop, je wandplaten, en uw douche deur.