aardgas open haard insert kooptips

Een natuurlijke gas open haard insert is een soort open haard insert die werkt op aardgas. Dit type insert maakt gebruik van aardgas als brandstof bron die bij ontbranding verbrandt schoner en goedkoper dan het gebruik van houtstammen of houtpellets. Het aardgas inzet haard is goedkoper te installeren dan een vrijstaande houtpelletketel die vereist dat u een gebogen bouwen om de buitenkant van het huis, ofwel via een wand of dak. Met de natuurlijke gas open haard invoegen, met name in het geval dat een gasleiding bestaat, het inzetstuk kan de bestaande schoorsteen te gebruiken als een vent.

Als u op zoek bent naar een natuurlijke gas open haard insert te kopen voor uw huis, zijn er een aantal overwegingen die in aanmerking moeten worden genomen. Deze overwegingen omvatten het kiezen tussen een nieuwe en gerenoveerde insert, de installatie kosten voor de natuurlijke gas open haard invoegen en de hoeveelheid energie die je net zo goed zal redden als het bedrag van de vermindering van uw bestaande energierekening de insert zal brengen. Elk van deze overweging zijn factoren die moeten worden onderzocht zorgvuldig bij het overwegen van de aankoop van het natuurlijke gas open haard invoegen.

Nieuw versus Refurbished Natural Gas Fireplace Insert

De grootste aandacht en kopen tip met betrekking tot het natuurlijke gas open haard insert is de kwestie van de nieuwe versus gebruikt. Een nieuwe aardgas inzet haard kunt u enkele duizenden dollars lopen, terwijl een gebruikte of gereviseerde men kan kosten tussen de 1/3 en 1/2 zoveel. Hoewel de kosten geen enkele motiverende factor moet het bepalen van het type gas fireplace insert te kopen is een belangrijke overweging in aanmerking te nemen. Dit komt omdat alles begint en eindigt met uw portemonnee.

Installatie Kosten voor de Natural Gas Fireplace Insert

Uw wens om een ​​natuurlijk gas open haard insert aankoop zal worden getemperd door de werkelijke kosten van het apparaat. Als u in staat om een ​​eenheid die licht wordt gebruikt dat een redelijke prijs heeft en werkt net zo goed te vinden zijn, kan het de investering meer dan een nieuwere unit waard.

Energy Cost Savings

De kosten voor de natuurlijke gas inzet haard geïnstalleerd is een andere overweging en kopen tip in gedachten te houden. Het aardgas open haard invoegen, net als alle haarden (of insert of vrijstaand) moet worden geïnstalleerd door een erkend installateur. Een erkende installateur ontvangt de certificering van het Nationaal Open haard Institute, een certificatie-bestuur dat de normen voor de juiste installatie van open haarden sets. Als u ervoor kiest om dit soort werk zelf doen zonder de juiste opleiding, zijn er bepaalde risico’s die worden geassocieerd met een onjuiste installatie, met inbegrip van mogelijk letsel of de dood voor u of leden van uw huishouden.

Een laatste overweging om rekening te houden bij het kopen van een natuurlijk gas open haard insert is de besparingen die u kunt ontlenen aan het gebruik ervan. Het aardgas brandstofkosten in de meeste gemeenten is lager dan elektrische en andere stookkosten. Dit kan een aanzienlijke vermindering in de energiekosten, vooral in de koudere maanden van het stookseizoen, die niet licht zou moeten worden verstaan.