fouten te vermijden bij het kweken van een sassafras boom

De sassafras boom is een bron van specerijen, smaken en Texturizers voor voedingsmiddelen. Sassafrasolie was de oorspronkelijke bron van de smaak van limonade. Om uw sassafras bomen groeien tot gezonde volwassen exemplaren, vermijd de voorkomende fouten in het planten en zorg hieronder aangegeven.

De sassafras boom doet het het beste in de halfschaduw en een evenwichtige bodem met zand om te helpen bij drainage. Het moet slechts ongeveer 4 uur per dag van de felle zon. Kies een plek die is beschut tegen de heersende winden, zoals de bast en hout worden brozer als de boom rijpt.

Niet Plant het Sassafras Boom in een Wide Open Locatie

Zure grond met een pH in de buurt van 5,0 helpt de sassafras boom ontwikkelt zijn aromatische oliën, bladeren, fruit en andere bijzondere kenmerken. Test de bodem in het gebied dat u hebt gekozen, en een upgrade van de zuurgraad door het mengen in veenmos, grenen of ceder boomschors, dennennaalden of bladgrond compost. Handhaven van een bed van mulch rond de belangrijkste stam een ​​paar voeten naar de plaats waar sukkels vaakst verschijnen. Dit zal helpen de pH, handhaven bodemvocht en af ​​te schrikken onkruid en gras groei.

Vermijd alkalische grond voor uw Sassafras Tree

De rustperiode van sassafras zaden is bijna 6 maanden, dus plant de zaden in geschikte bodem in de vroege herfst. Dit geeft hen voldoende koele temperatuur bodem kunnen ontkiemen in het voorjaar.

Vermijd planten Sassafras Seeds in het voorjaar

Sassafras jonge bomen, aan de andere kant dienen de tijd dat ze kunnen krijgen in hun nieuwe omgeving. Zorg ervoor dat u ze te planten in het vroege voorjaar, zodra de grond opwarmt tot ongeveer 50 graden Celsius (10 ° C), en de luchttemperatuur blijft op ongeveer hetzelfde niveau.

Wacht niet tot Fall naar Plant Sassafras Jonge boompjes

De sassafras boom zichzelf reproduceert van wortel lopers genaamd sukkels. Deze zullen pop-up uit de grond in een ovaal rond de belangrijkste stam, en zal concurreren met de belangrijkste boom voor voedingsstoffen in de bodem, water en lucht. Hak uit deze sukkels in de buurt van de kofferbak toen ze voor het eerst verschijnen. Je kunt maaien over hen met de grasmaaier om ze te verwijderen.

Vermijd laten Root Suckers ontwikkelen tot Jonge boompjes

Sassafras bomen niet de stress van het goed transplanteren verwerken. Omdat ze groeien van een primaire penwortel, kunt u gesneden in het wanneer u probeert op te graven de boom. Bevestig dat u de beste plek om het te planten wanneer je voor het eerst de zaden zaaien, of af te wikkelen een jonge sassafras boompje in uw landschap hebben gekozen. Als je naar een nieuw huis te verplaatsen, neem een ​​paar sucker stekken met u, zorgvuldig bewaard in veenmos en verzegeld in waterdichte zakken.

Vermijd het transplanteren van de Sassafras boom als het rijpt

Niet Overwater Uw Sassafras Tree

Te veel water is schadelijk voor sassafras boomwortels, omdat het kan leiden tot schimmel-gebaseerde schimmelziekten. Houd de wortels belucht en de grond vochtig, maar niet drijfnat. Water de wortels alleen in warm weer als de grond droog is op de top wordt.