glas in lood ramen

Glas in lood ramen bestaan ​​uit een groot aantal kleinere ramen die zijn gerangschikt in een patroon. De stukjes glas worden bijeengehouden door dunne reepjes lood genoemd Cames.

De meest voorkomende voorbeeld van een glas in lood ramen zijn de glas in lood ramen in kerken en kathedralen. Deze vensters zijn geconstrueerd met één additionele stap, namelijk de kleuring of kleuring van de kleine stukjes glas bevat binnen de leiding mee komt.

Als gevolg van de intense hoeveelheid arbeid en tijd die betrokken zijn bij de bouw, glas in lood ramen zijn vaak erg duur. Echter, betaalbare voorbeelden van glas in lood ramen hun weg naar de huidige markt voor de gemiddelde consument. Veel deuren en speciale ramen zijn verkrijgbaar met glas in lood opties. Meestal worden deze producten gemaakt van mat of verduisterd stukjes glas, die ervoor zorgt dat de kosten omlaag.

De installatie van elk type van glas in lood raam vult een kamer met een mooi, natuurlijk licht en is een mooie aanvulling voor elk huis.