het handhaven van een glasvezel bad

Een glasvezel badkuip kan een mooie en plezierige armatuur te installeren in uw badkamer die vele jaren zal duren als u hem correct zijn. Al decennia lang is gietijzer de enige betrouwbare armatuur geweest. Loodgieters voorkeur gietijzer vanwege de solide constructie en de relatieve duurzaamheid. Gietijzer bijna altijd bedekt met porseleinen waardoor een duurzame, glas zoals oppervlakte. Echter, dit oppervlak is gevoelig voor chip en krassen, en een gietijzeren bad is over het algemeen een vrij standaard formaat. Ook zijn veel huiseigenaren leunt meer naar acryl materialen voor badkuipen, douche pannen en behuizingen, te wijten aan breed scala van maten en vormen beschikbaar zijn, en de beschikbaarheid van een selectie van niet-traditionele kleuren. Als u zijn gegaan met de acryl glasvezel armatuur, zul je een aantal tips hier voor de verzorging en het onderhoud van uw mooie armatuur die ervoor zorgen dat het duurt als een cast ijzeren wil.

Het selecteren van een stukje kwaliteit voor uw badkamer is van cruciaal belang en zal ervoor zorgen dat je niet gedwongen om het te vervangen voordat u bereid om dat te doen. Terwijl acryl armaturen zijn meestal veel minder duur, om een ​​beetje extra geld zal ervoor zorgen dat u de installatie van een stuk dat u zult genieten. Een van de meest voorkomende klachten over glasvezel stukken is dat ze dun en rek in de onderkant of zijkanten. Zorg ervoor dat u een vaste waarde die wordt versterkt kopen. Bij het installeren van de inrichting, in het bijzonder bij het installeren van een douche pan of bad, een pleister of mortel onderlaag of basis zal extra kracht te geven aan de vloer.

Materialen en Installatie

Het schoonmaken van een glasvezel acrylbadkuip moet anders kan zijn dan die van een gietijzeren bad. Het oppervlak is veel gevoeliger voor krassen, zodat geen schuurmiddelen worden gebruikt. Duidelijke afwasmiddel is een perfecte reinigingsmiddel te gebruiken, omdat het zacht en geen schuurmiddelen. Schoonmaakspullen moet bestaan ​​uit ofwel een washandje of spons, maar nooit een borstel, staalwol of Scotch Brite pad, omdat deze zijn onderworpen aan de oppervlakte krabben. Het schoonmaken van het bad is gelijkgesteld met het gebruik van de dezelfde zorg en producten die je zou gebruiken om uw auto schoon te maken. Regelmatig schoonmaken zal ook het werk gemakkelijker te maken.

schoonmaak

Er is heel weinig dat nodig is om het bad te handhaven. Frequent reinigen is misschien wel de eerste en belangrijkste onderhoud taak die moet worden gedaan. Het handhaven van de glans van de badkuip is een driemaandelijkse waxen. Vind spray op autowas randen en zijkanten van de kuip (het mag nooit worden aangebracht op de bodem van het bad) toepassen en buff het de hoogglans glans die het kwam met wanneer nieuwe handhaven. Zorg ervoor dat u laat er geen zware of scherpe voorwerpen te vallen op het oppervlak of de bodem van het bad, als het wordt gekraakt, zal het een professional nodig om het te repareren. Vaak is het niet mogelijk om de inrichting helemaal vast en moet worden vervangen.

Het handhaven