het handhaven van een laklaag

Een lak ziet er prachtig uit op een stuk van het meubilair. Grotendeels lak hard karton, maar het is gevoelig voor krassen en slijtage. Het schoonmaken van lak is niet gebeurt op dezelfde manier als andere soorten afwerkingen. Hier zijn een paar tips om u te helpen handhaven van die prachtig gelakte blik op al uw meubels.

U wilt uw best doen om al uw gelakt items droog te allen tijde te houden. Als u een meubel dat is onderworpen aan lekkages kan het een goed idee om een ​​beschermende loper of tafelkleed te plaatsen op het zijn. Op deze manier morsen kan worden beheerst. Als uw gelakt meubilair is een dressoir of een ander item dat niet veel van de vloeistof in de buurt van het krijgt, maar zorg ervoor dat eventuele lekkages die kunnen gebeuren van tijd tot tijd weg te vegen. Als uw lak oppervlak een vaas zal houden, wilt u zorgen dat het waterpeil niet te hoog te nemen en zorgen voor de vaas zelf zal niet zweten of kraal water. Water kan beschadigen lak in een relatief korte tijd. Het zal verlaten plekken die moeilijk later uit te krijgen, en als alleen gelaten kan de finish in deze vlekken te verwijderen.

Keep It Dry

De beste manier om lak te reinigen is om een ​​milde zeep en warm water te gebruiken. Een mengsel van een theelepel zeep een halve liter water voldoende. Wring je doek uit dus het is vochtig, niet kletsnat. Veeg de lak naar beneden te vermijden cirkelvormige bewegingen. Als het eenmaal is schoongemaakt, je wilt een zachte, droge doek te nemen en veeg het overtollige water weg. Vergeet water kan de dood zijn om te lakken als met rust gelaten. U moet ook ervoor zorgen dat het doek heeft geen vreemd materiaal dat het oppervlak kunnen krassen. De kleinste korreltje vuil kan grote schade aanrichten op een gelakte afwerking. Het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen zal de finish af te trekken ook. Vermijd het gebruik van schonere die bleekmiddel of ammoniak in zich heeft.

Reinigen met een milde zeep

Een lak kan gemakkelijk krassen. Heeft items zoals prullaria over de finish niet te slepen. Geen zware voorwerpen niet achter op een plaats die kan worden omgestoten. U kunt kleine rubberen voetjes aan de onderkant van een decoratieve voorwerpen om krassen te voorkomen, en houd zware voorwerpen die kunnen omvallen buiten bereik van kinderen, om te voorkomen dat stukken uit de finish.

Bescherm de Finish

Lak zal stof veel sneller dan andere soorten afwerking vertonen. U moet stof met een zachte, pluisvrije doek of een schone plumeau. Je wilt niet om het stof over het oppervlak te slepen, want het bevat kleine harde deeltjes die het oppervlak kunnen krassen kan bevatten. Het houden van het oppervlak afgestoft en schoon zal helpen voorkomen dat deze harde deeltjes uit te bouwen, en zal u helpen het uiterlijk van de hoogglans te houden;. Een lak kan er geweldig uitzien op vrijwel elk meubel. Zolang je preventieve maatregelen om schade te voorkomen, kan de finish een leven lang meegaan.

regelmatig afstoffen