het handhaven van teruggewonnen houten vloeren

Teruggewonnen houten vloeren is populair voor oudere, gerestaureerde huizen en in huizen waar de eigenaars willen een klassieke uitstraling te creëren;. Elke vloer met de titel “teruggewonnen” is over het algemeen van een andere eerder gebruik zijn genomen en geborgen, zodat het hout opnieuw te gebruiken . Dit verschilt van “gerecycleerd” hout, die vaak aangeeft stukjes of incidentele stukken die worden geproduceerd door een andere werkwijze die hout en vervolgens verwerkt tot een “houtbasis” create product zoals composieten of balkon;. Geregenereerde houten vloeren werden oorspronkelijk gebruikt als houten vloeren in een ander gebouw en worden gerepareerd en afgewerkt voor gebruik in een andere, meestal nieuwere of hersteld, structuur;. De zorg voor deze klassieke vloeren vergt extra zorg. De sleutel tot het onderhoud is de bescherming en preventie. Probeer om problemen eerder te voorkomen dan ze te hoeven te repareren met twijfelachtige resultaten;. Benodigde materialen; • Vilt meubelen pads; • Vacuüm voor hardhouten vloeren; • Floor duster; • vochtige handdoek / rag; • zachte haren bezem; • kleedjes; • Professional houten vloer schoner; Step One – Bescherming van meubelen; Plaats een vilten, zacht plastic of stof geconfronteerd meubilair glijdt onder elke poot van elk stuk van het meubilair op de teruggewonnen houten vloer, of u verwachten om het te verplaatsen of niet; schuif nooit meubels in heel. de vloer. In plaats daarvan, til het volledig off van de vloer en dragen het naar een nieuwe locatie; Stap twee – Bescherming van People;. Doe kleedjes bij elke deuropening naar een kamer met een teruggewonnen houten vloer om vuil, gruis en puin worden gevolgd vangen in en ontsierende het vloeroppervlak;. Gebruik een tapijt in de voorkant van het aanrecht om eventuele waterverspilling te vangen en te beschermen de vloer tegen waterschade. Als een grote lekkage optreedt, verplaatst het tapijt en laat direct drogen op;. Laat niemand om schoenen te dragen op de grond, in het bijzonder hoge hakken, klampen of andere sportieve schoenen. Deze scherpe schoenen oefenen een volledige 8.000 pond. per vierkante inch, en zal geen vloeroppervlak, maar vooral vintage houten vloeren deuk, indien mogelijk, te dragen slippers in het huis; Stap drie – Netheid,.. Basic schoonmaken is van vitaal belang voor het behoud van een teruggewonnen houten vloer; Gebruik een zachte. bezem, een vacuüm gemaakt voor hardhouten vloeren en een vloer stofdoek met wegwerpdoekjes om het vuil en puin van de vloer te houden. Vuil op de vloer kunnen beschadigen en krassen op het oppervlak van de vloer als je loopt op het;. Gebruik een vochtige doek om snel te vegen morsen. Gebruik geen natte dweil op de vloer. Stilstaand water van welke aard dan zal het vloeroppervlak beschadigen;. Met een professionele kwaliteit hardhouten vloer cleaner (zie een professional) periodiek om echt een grondige schoonmaak voor uw teruggewonnen hardhouten vloer. Vermijd producten die voor vinyl of tegelvloeren, omdat ze veroorzaken houten vloeren te saai en te worden glad, Stap Vier – Controle van de vochtigheid;. Ideaal luchtvochtigheid voorwaarde voor een houten vloer is tussen de 40 en 60 procent luchtvochtigheid. Vooral tijdens de wintermaanden, gebruik dan een luchtbevochtiger om de luchtvochtigheid op een veilig niveau te houden voor uw teruggewonnen houten vloer.