het leggen van een solide fundament garage

Als je hebt besloten op een garagevloer om toe te voegen aan uw huis, moet u een correct afgetapt stichting te installeren voordat u begint op iets anders,. Ontwerp, Marcus uit het gebied dat de garage vloer zal worden met behulp van markering verf. Het is een heel goed idee om uit te trekken van de plattegrond op schaal op sommige grafiek papier, en bewaar deze als referentie tijdens de bouw project. Voorbereiding; De grond dat de stichting meer dan behoeften zal worden gelegd op het niveau en zeer goed gedraineerd. De eenvoudigste manier om dit te doen is 3 inch naar beneden in de grond te graven, en vul deze met abc of pea grind. Aanstampen deze naar beneden zeer goed,. Funderingen; Dig beneden minstens 8 inch voor de fundering. Een voet is de sleuf die draait op de binnenomtrek van de plaat. Wanneer de plaat wordt gegoten, is verankert de betonnen pad op zijn plaats. Elke geul voor de voet moet minstens 4 zijn “breed;. Lay 1/2” wapening in de loopgraaf, hield van de bodem met kleine stenen of stukken cinderblock. De bars hebben minstens 2 te zijn “off van de onderkant van de voet geul;. Langs de rand van de voet geul, het bouwen van een 2×6” frame. Houd het frame in plaats met palen geslagen in de grond, of gebruik zware blok te vormen van bewegen als het beton wordt gegoten of gepompt te houden;. Het gieten van de plaat; Op de dag dat je gaat naar de plaat gieten, vast wieg draad (4 “x4”) en nog veel meer wapening. Het beste is om de wapening en wieg samen draad met behulp van banden. Dit zorgt ervoor dat de plaat van kraken als de grond beweegt door de jaren heen. Als de temperatuur meer dan 90 graden, moet u gebruik maken van een “middel” om het cement van het genezen te snel te houden. Het is ook een goed idee om een ​​aantal medewerkers te helpen met de giet en afwerking te hebben;. Giet de funderingen eerste. Schud het beton als het wordt gegoten of gepompt in met een elektrische vibrator beton of een houten tamp. Probeer om alle luchtbellen uit de voet mix te krijgen,. Zodra de funderingen zijn gegoten en aangestampt, giet de belangrijkste plaat. Het is het makkelijkst om het te hebben gepompt in, maar u kunt ook assistenten met schoppen manoeuvreren het natte cement mix rond het gebied met een flatscreen schoppen. Houden van het maken van grote brokken van natte cement, is het best om het beton zo vlak mogelijk te houden;. Ruwe afwerking; Het beton, eenmaal volledig gestort, zal moeten worden geëgaliseerd. Een lengte van 2 “x4” hout kan worden gebruikt om de cement dekvloer tot op het niveau van de formulieren. Dit gebeurt door het bewegen van het hout snel heen en weer, en aanstampen het mengsel. Lage plekken moet mogelijk worden ingevuld met meer cement. De ruwe afwerking zo snel mogelijk moet gebeuren, afhankelijk van de temperatuur, het beton kan beginnen opstijven in 40 minuten of minder;. Eindafwerking, met de betonplaat afgevlakt, is het tijd om de afwerking te starten. Een stalen mast spaan wordt gebruikt om het oppervlak van de plaat drijven. Blijven gaan via beton totdat deze er geen holten of hobbels helemaal. Een dunne melkachtige film zal stijgen naar de top als je het cement werken op zijn plaats. Zodra de plaat is glanzend en glad, laat het bepalen nadat begint te drogen. Als u wilt afgeronde hoeken, uitvoeren van een rand troffel rond de omtrek. Geen zware gewicht niet op de plaat gedurende minimaal drie dagen.