het maken van een geslagen stijl mortelvoeg

Een wand met een voltooide mortelvoeg ziet er veel beter dan een muur die ruwe kijken gewrichten. Wanneer u een baksteen of stenen muur te bouwen, de mortel tussen elke baksteen is wat het allemaal bij elkaar houdt. Deze verbindingen vormen gewrichten. Een muur die ruig uitziende gewrichten heeft eruit zal zien als het werd gehaast, en niet gebouwd zeer sterk. Er zijn verschillende gewrichten die u kunt maken in de mortel bij het bouwen van een muur. EĆ©n van deze verbindingen is een verbinding genaamd geslagen. Een getroffen gewricht wordt gebruikt op muren die buiten worden gebouwd. De getroffen gewricht is het beste type van mortelvoeg dat het water uit de buurt van de muur afstoot. Hier zijn een paar stappen om u te helpen een geslagen stijl mortelvoeg in uw volgende muur te maken.

Voor elk type baksteen mortel joint te maken, zal je nodig hebt om uw muur te bouwen eerst. Het bouwen van een bakstenen muur is eenvoudig genoeg, zolang je de eerste cursus van bakstenen niveau en op een stabiele ondergrond te houden. Veel mensen zand gebruikt als basis voor de wand. Voortdurend controleert de muur voor level als je de eerste rij te leggen.

Stap 1 Build Your Brick Wall

Het houden van uw muur niveau is belangrijk, niet alleen voor het uiterlijk, maar ook voor de mortel gewrichten. Als de muur niet waterpas, de verbindingen gaan barsten na een korte tijd.

Stap 2 Level Mortel Joints Periodiek

Het wordt rommelig krijgt wanneer je de mortel op de stenen. De mortel zal steken all over the place. Hou het niveau of gelijk met de muur, zal helpen wanneer je het getroffen gewricht te maken. Strijk de mortel, terwijl het nog nat is met het vlakke deel van uw troffel.

Stap 3- Laat Mortel Dry

Een belangrijk aspect om na te denken over de vraag wanneer het maken van uw sloeg stijl mortelvoeg is de grootte van de muur zelf. Als u het bouwen van een grote muur, zal u wilt blijven controleren van de muur voor de manier waarop de mortel drogen. Als u het bouwen van een kleine muur, dit is niet zo belangrijk, maar je moet het controleren om ervoor te zorgen dat het niet te droog te krijgen.

Stap 4 Droog Thumbprint Level

Controleer de muur voor het punt waarop u kunt op uw duim in de mortel gezamenlijke totdat u deze kunt verwijderen zonder cement vast te houden. Dit is wat ‘vingerafdruk’ niveau genoemd.

Stap 5- Maak Uw Struck Joint

Om de getroffen gewricht te maken, houdt u de punt van het blad van uw troffel in een hoek. Plaats op het eindpunt van uw baksteen en hark het over de gezamenlijke naar achteren. Doe de verticale voegen voordat u klaar bent met de horizontale voegen.