het maken van een warme outdoor hond bed in het huis van uw hond

Een hond bed is een nuttige aanvulling voor elk huis met een hond huisdier. Hoewel veel honden zijn inhoud te leggen op de grond of op de vloer te slapen of rusten, anderen geven de voorkeur aan een zacht oppervlak waarop te blijven hebben. Honden die ouder zijn of die specifieke bot of gewricht problemen hebben, kunnen de meeste kans om de voorkeur te slapen op een kussen te zijn. Als uw huisdier slaapt buiten in een hondenhok, het is niet alleen leuk om een ​​kussen voor hem, maar om een ​​warmtebron te bieden ook. Verwarmde hond kussens zijn makkelijk te maken, zijn er twee primaire vormen van verwarmde hond kussens die je kunt bouwen.

Als u van plan bent om een ​​elektrische kachel te gebruiken om het bed van uw huisdier te voorzien van warmte, de eerste lay-out van een premade plat en rond hond kussen binnenkant hond huis van uw huisdier. Het kussen moet groot genoeg zijn, zodat uw huisdier zijn hele lichaam kan passen op het, en je moet ook hem met een veer support systeem als zijn botten of gewrichten veroorzaken hem pijn.

Stap 1 – Bereid de Cushion

Als u niet wilt dat een elektrische kachel te gebruiken, legen een kussen uit een grote kussensloop en vul de kussensloop met plastic zakken, katoen of een ander vulmateriaal. Laat de zaak niet volledig te vullen, als je nodig hebt om een ​​beetje van de kamer te verlaten binnenkant van het voor later.

Stap 2 – Breng de elektrische verwarming

Voor elektrisch verwarmde hond bedden, leg de verwarming pad onder het kussen en het vinden van een goede manier om het koord lopen buitenkant van de hond huis. In sommige gevallen kan het gemakkelijkst om het opraken van een raam of een klein gat te boren in de zijkant van het huis. Verlengsnoeren om het koord te hechten aan het dichtstbijzijnde stopcontact. Wees voorzichtig altijd om de temperatuur laag genoeg dat het geen brandgevaar oplevert verlaten en altijd de stekker van de kachel als je het huis verlaat.

Stap 3 – Gebruik Kruiken

Indien u liever een elektrische kachel niet hebt, kunt u uw huisdier met een verwarmd bed te bieden door het gebruik van warm water flessen ook. Vul meerdere warm water flessen met warm water, plaats dan de flessen binnenkant van de semi-full kussensloop. Bedek ze met vulmateriaal, zodat ze niet ongemakkelijk hobbels in de behuizing presenteert.

Warm water flessen zijn veiliger en minder kosten dan een elektrische kachel, maar ze moeten regelmatig worden gewijzigd. Als je warme flessen water gebruiken om het bed van uw huisdier te verwarmen, van plan om te controleren op hen elk uur of zo en vul ze met warm water als nodig is.