het maken van een zelfgemaakte elektrische afrastering tuin beschermer

Het opzetten van een elektrische tuin beschermer om iedereen ervan te weerhouden wegrukken uw home grown sla en kool duurt slechts een energizer en een accu van de auto.

De kwaliteit van uw elektrische afrastering protector is afhankelijk van de hekken die u opgemaakt. De bouw van een regelmatige hek is heel anders dan de bouw van een elektrische afrastering, omdat je wordt plaatsen van batterijen en energizer. De standaard grootte van de berichten van uw afrastering moet vier duim breed, gepositioneerd 49-64 voeten van elkaar. De palen worden verankerd drie voet diep en loodrecht op de grond.

Stap 1 – Installeer de berichten

Draadbinders ten de uiteinden van het hek en de beide zijden van de poorten te installeren. Het nummer van uw draad banden moet hetzelfde nummer als de rijen op uw afrastering zijn. Drie tot vier rijen zal volstaan ​​voor een gewone tuinhek.

Stap 2 – Installeer de Draden

Kies draad banden die zijn opgebouwd van 12,5 meter hoge treksterkte draad. Aan de ene kant van het hek, wikkel de draad band rond de post een keer en dan gebruik maken van een dubbele halve hitch knoop tot het einde te binden. Voor het andere uiteinde van het hek, sluit de draad aan een einde stam isolator nog steeds met behulp van een dubbele halve hitch knoop.

Stap 3 – Installeer bericht isolatoren

Selecteer vier locaties in tussen je middelvinger berichten naar je post isolatoren plaatsen. Blijf uit de buurt van de uiteinden van je gate.

Stap 4 – Discussie Wire

Met het gebruik van een 12,5 meter draad, rijg zij de draad door de vier bericht isolatoren tot u komen met het aantal rijen die u wenst voor uw gate. De uiteinden van schroefdraad voorziene draad moet de spanning isolator u aan de uiteinden van de gate hebben gehecht worden bevestigd. Nog steeds gebruik van de dubbele halve hitch knoop te maken.

Stap 6 – Electrify de Fence

Stap 5 – Koppel de rails

Om de rails aan elkaar te koppelen, moet u een verticale draad te installeren aan de uiteinden van uw poort. Plaats de verticale draad zodat de spanning isolator is in het midden van de draad en de paal.

Als je klaar bent het installeren van de verticale draad, sluit een dubbel geïsoleerde draad met 12 of 15 meter op de bovenste rail draad. Daar het draad tussen de kruising van de stam isolator en de verticale draad.

Omgekeerd, installeer een geïsoleerde draad aan de zijkant van je berichten en bevestig deze aan de onderlat, tussen de kruising van de stam isolator en de verticale draad. Graaf een ondiep een voet diepe geul tussen de palen en begraaf de geïsoleerde draad daar tot aan de volgende post bereikt. Bevestig de geïsoleerde draad om alle bottom rails van elke post. Ga door totdat je aan het einde berichten.

Bevestig de geïsoleerde draad aan het einde berichten op dezelfde manier dat je deed voor de andere posten. Echter, het installeren van een aparte geïsoleerde draad voor elke einde bericht. Dit zal bovenste en onderste rail draden verlaten met vrije uiteinden. Sluit vrije eind de onderlat draad aan de negatieve pool van uw energizer. Bevestig vervolgens vrije eind van de top rail draad aan de positieve pool.

Sluit uw energizer spanning ingangen aan een 12-volt, deep-cycle, oplaadbare accu van de auto. Zet uw schrikdraadapparaat op.