het maken van warm water zonnepanelen thuis

Het maken van uw eigen warm water zonnepanelen zal helpen uw bespaart een hoop geld elk jaar in beide olie-, gas- of elektrische kosten. Niet alleen bent u geld besparen elke maand van het gebruik van zonne-energie om water te verwarmen, maar je bent ook geld besparen door het niet hebben van een dure zonnepanelen aan te schaffen en deze te laten installeren. Het bouwen van warm water zonnepanelen vergt veel tijd, de juiste materialen en aandacht voor detail. Echter, het is ruim binnen de grenzen van een doe-het-zelf huiseigenaar.

De doos voor het zonnepaneel moet groot genoeg zijn om de glazen ruit, of panelen te huisvesten zijn. Het dient minstens 5 inch dik. Meet de panelen en snijd elke zijde van de doos in triplex. Op elk van de zijstukken je nodig hebt om uit te snijden een groef voor de glazen ruit te worden geïnstalleerd. Een router is de perfecte tool voor deze job. Gebruik een groeffrees en knip een smalle groef langs de rand van elke zijde. Lijm elk van de randen samen met de houtlijm en dan vervolgens vast met houtschroeven.

Stap 1: Bouw een Doos voor Panel

Aan de rand van één van de doos u boren twee gaten. Zorg ervoor dat de gaten in het midden van de rand en aan weerszijden over een duim in de hoek. De gaten dienen enigszins groter dan de diameter van de buizen zodat zij gemakkelijk worden geïnstalleerd.

Stap 2: Boor Gaten voor Piping

Set twee koperen buizen in de doos en laat de uiteinden uit te breiden enkele centimeters uit de gaten in de doos. Plaats doppen op de uiteinden van de delen die in de doos. Soldeer de doppen op, zodat ze niet lekken. Meet de ruimte tussen elk van de koperen buizen en knip meerdere stukken om deze lengte. Solderen loodrecht tussen elk van de buizen.

Stap 3: Installeer Pipes

De doos moet worden geïsoleerd om de warmte die binnen houden. Spray schuim isolatie langs de randen en hoeken van de doos. Volg deze door het instellen van een kraal van breeuwen langs alle randen en hoeken ook.

Stap 4: Isoleer Box

Zet de ruit op zijn plaats en sluit deze af met een kraal van breeuwen en een klein stuk hout. Nail het hout om de doos met nietjes.

Stap 5: Installeer Ruitje

Met de ruit op, eindigen het warme water zonnepaneel door het afdichten van het gebied waar de koperen leidingen extruderen uit de doos. Gebruik wat waterproof breeuwen en zorg ervoor dat er geen lege ruimtes.

Stap 6: Seal Box

Stap 7: Mount Panel naar Home

Met behulp van een stuk van de leidingen en een pijp klem op, zet het paneel op het huis. Sluit het paneel om de pijp door het veiligstellen van het met de buis klem en bouten.

Stel een metalen tank op de zijkant van de woning en bind het in de warmwaterleidingen. Het zonnepaneel een koudwaterleiding reis doorheen en de zonnestralen verwarmen mogelijk naar onder het glas. Sluit de buis naar de tank via een kleine opening in de bovenkant.

Stap 8: Verbinding maken met Tank