het maken van zwaluwstaartverbindingen: fouten te vermijden

Zwaluwstaartverbindingen kan lastig zijn om te creëren door hun vreemde vormen. Een zwaluwstaartverbinding is zo genoemd vanwege de gelijkenis met de uitlopende staart van een duif. Het splays naar buiten en zit in een niche van de tegenstander staat. Zorg ervoor dat u de volgende fouten te vermijden wanneer het proberen om een ​​goede zwaluwstaartverbinding creëren.

Wanneer u een zwaluwstaartverbinding markeren niet vergeten dat de vorm die u maakt precies wordt overgebracht op het ontvangende stuk. Markeer de grootte van het gewricht aan de kant van het hout en zet de rand omhoog zodat je netjes en accuraat kunnen markeren de flair.

Mistake 1 – Onjuiste Markering

Vermijd de fout van het snijden van de zwaluwstaart op de verkeerde manier rond. Als je het goed hebt gemerkt mag dit niet gebeuren, dus let op hoe je het hout te plaatsen wanneer u het snijden.

Fout 2 – onjuiste Cutting

Bij het invullen van een plein met zwaluwstaarten vergeet niet om het gewricht de juiste kant naar boven te plaatsen. Veel mensen maken de fout van het snijden van het laatste stuk ondersteboven of binnenstebuiten en eindigen met een mismatch gewricht. Voorkom dit door te controleren twee keer voordat je knippen en het past de laatste sectie in.

Fout 3 – Niet overeenkomende de Cut op het laatste stuk