het onderhoud van uw garagedeur

In de afgelopen 25 jaar, heeft Murray Anderson vrijwel elke home improvement project denkbaar aangepakt. Een fervent DIYer, heeft hij opgewaardeerd, gerenoveerd en opnieuw ingericht zijn huizen allemaal op zijn eigen. Nu heeft hij zijn focus zich tot het delen van die kennis met zijn lezers.

Als uw huis is een typisch voorbeeld, wordt uw garagedeur geopend en gesloten tussen de zes en tien keer per dag. Nu, na te denken over de laatste keer dat je dacht over het doen van een soort van routine-onderhoud van uw garagedeur. Het handhaven van een garagedeur is weg naar beneden op de prioriteitenlijst voor de meeste huiseigenaren, maar als het verwaarloosd te lang, kan je uiteindelijk nodig om een ​​dure garage deur die verbogen is of beschadigd of nog erger iemand in uw familie kunt ernstig gewond te vervangen . Het onderhouden van uw garagedeur is niet moeilijk (hoewel er zeker een aantal dingen die je moet overlaten aan opgeleide professionals) en duurt slechts een paar minuten om de drie maanden. Hier is hoe u uw garagedeur te behouden.

Begin met het begrijpen van de samenstelling van uw garagedeur

Blijf weg van de veren

Onderhoud je moet doen

Bescherm de deurpanelen