keuken backsplash muurschilderingen: top 4 thema ideeën

Een keuken terug splash muurschildering geeft uw keuken een decorateur touch. Er zijn veel keuzes in het ontwerp, en u bent zeker om een ​​back splash muurschildering om uw decor aan te passen te vinden. Hier een paar van de top thema ideeën.

Een land-thema terug splash brengt een Americana gevoel aan uw keuken. Rooster’s zijn tegenwoordig zeer populair, en zonnebloemen. Antieke stilleven zijn ook populair bij taferelen zoals kommen van fruit in een oude melk kan of een mand met eieren.

1 – Country Charm

Een hoorn des overvloeds met groenten wegvloeit is een trendy design. Ook met dit thema, kunt u kiezen gevulde manden in plaats van de hoorn des overvloeds voor een beetje van een bijgewerkte versie van dit thema.

2 – Groenten en fruit

Een modieuze trend voor een florale thema is wilde bloemen. De muurschildering kan van de bloemen uit de grond, of in een arrangement van cascading bloemen in een vaas te zijn. Een andere trend is Victoriaanse arrangementen van rozen en klimop voor een oude wereld voelen.

3 – Floral Themes

Deze look is populair voor vele jaren, en blijft. Een Toscaanse muurschildering zal druiven, wijn, wijn en brood. De kleuren zijn meestal in diepe tinten van rood, groen en blauw. De Toscaanse thema wordt ook in de muurschilderingen van de landschappen van wijngaarden en olijfbomen uitgevoerd.

4 – Tuscan