kookeiland top polijsten

Een deel van uw reguliere onderhoud moet kookeiland top polijsten zijn. Als je wilt echt bescherming van uw aanrechtblad, zul je regelmatig schoon en polijsten om het in topconditie te houden. Er zijn een aantal producten en technieken te gebruiken, afhankelijk van het materiaal de aangepaste keukeneiland top maken.

In plaats van het kopen van een dure niet-schurend graniet schoner, maak je eigen zelfgemaakte brouwsel. Ten eerste, meng drie kopjes warm water met 1/4 kopje zuiveringszout. Breng een ruime hoeveelheid aan het aanrechtblad, schrobben het oppervlak lichtjes met een niet-pluizende doek. Gebruik een droge doek om de overtollige vloeistof te verwijderen. Vervolgens mix een kopje isopropylalcohol met een paar – slechts een paar – druppels vloeistof afwasmiddel. Plaats het mengsel in een spuitfles toepassen op het oppervlak met een cirkelvormige wrijvende beweging totdat het schijnt. Een extra bescherming is om een ​​hoogwaardig graniet sealer van toepassing als je laatste stap.

Graniet

Hout polijsten is een periodiek onderhoud karwei alle huiseigenaren weet is een must. En nogmaals, in plaats van het kopen van een aantal goed op de markt dure merknaam product, maak je eigen. Meng twee delen van ofwel plantaardige of olijfolie voor een deel citroensap in een middelgrote kom. Zodra het hout is schoongemaakt, verzadigen een schone, niet-pluizende doek en wrijf het hout in de richting van de nerf. Gebruik een kleine zachte borstel – als een tandenborstel – om te werken in scheuren, spleten en ingewikkelde scroll werk of andere verhogingen patronen. Als je eenmaal in de zelfgemaakte Poolse hebben gewreven, met een droge, schone pluisvrije doek te buff naar een glans. Als uw keuken eiland top is onvolledig hout, de plaats van de plantaardige of olijfolie voor minerale olie, maar meng slechts een theelepel citroensap per kopje minerale olie.

Hout

Nogmaals, vindt u tal van goed-markt gebracht keramische tegels Poolse producten kunt u uw geld te besteden aan vinden. Maar je kunt ook basisingrediënten daar gevonden in uw keuken om de klus te klaren. Ja, moet je de keuken eiland top eerst schoon te maken. Dit kan eenvoudig worden gedaan door besprenkeling baking soda op het oppervlak en wrijven met een schone, vochtige doek. Maak dan gebruik van een doek gedrenkt in warm water om de tegel vrij van zuiveringszout residu af te vegen. Meng één deel citroensap of appelazijn tot vier delen water en gebruik een spons om het toe te passen om de tegel. Veeg overtollig en opwrijven om een ​​glans met een schone, droge, pluisvrije doek.

Keramische tegel

Hoewel de naam zegt, roestvrij staal is niet altijd gratis vlekken. Met behulp van een liberale beregening van zuiveringszout, gevolgd door een goede uitwassen en spoel af met warm water moet de oppervlakte vrij zal schoon te maken. Afvegen van roestvrij staal volledig droog met een schone doek kan het buff om een ​​hoge glans, zonder enige andere stof die nodig is om het oppervlak te poetsen;. Als uw keukeneiland top is gemaakt van een ander metaal stof zoals koper of zink, verwijzen naar de suggesties van de fabrikant voor de goede metal polish toe te passen.

Roestvrij staal