lagere energierekeningen met een nieuwe thermostaat

Voor 15 jaar, Dave Donovan werkte als elektricien voor de Universiteit van Pennsylvania, waar hij zich specialiseerde in elektrische installaties, het oplossen van problemen, onderhoud en reparatie in zowel de residentiële en industriële omgevingen. In 2005, Dave maakte de overgang van het werken aan elektrische systemen en home improvement projecten te schrijven over hen.

Hoge elektrische wissels krijgen je naar beneden? Heeft u lopen en te verbergen wanneer de gasrekening komt in de mail? Met de stijgende kosten van brandstof en elektriciteit, energiebesparing is een zeer besproken onderwerp in de meeste huishoudens vandaag. Volgens de thermostaat fabrikant Honeywell, kunt u in staat om tot 35 procent besparen op uw jaarlijkse elektriciteitsrekening door simpelweg het installeren van een nieuwe digitale thermostaat. Dat is meer dan een derde van het bedrag dat u nu besteden! Met het gemak van installatie, en de redelijke prijzen van nieuwere thermostaten, heeft het geen zin om te blijven vertrouwen op uw oude handmatige thermostaatknop.

Een van de belangrijkste voordelen die wordt geleverd met het installeren van een nieuwe thermostaat is de mogelijkheid om meerdere temperatuur instellingen gedurende de dag en ‘s nachts te hebben. Zet de airconditioning uit wanneer iedereen op het werk en op school. Hebben het achterover te leunen op een half uur voordat iedereen thuiskomt. Hetzelfde in de winter – zet het vuur naar beneden tijdens het slapen van iedereen en hebben het opwarmen vlak voordat je uit bed te komen. Het bespaart u een hoop geld, en het zal eigenlijk uw huis een meer comfortabele plek te maken.

Je houdt om geld te besparen, en u wilt een meer comfortabel huis, maar de aanblik van al die thermostaatbedrading maakt je zwak in de knieën. Je wilt niet om het aansluiten verkeerd en blazen alles op, toch? Maak je geen zorgen. Je bent op zoek naar bommen, waar er geen zijn. Volg deze eenvoudige stappen om te leren hoe u uw oude thermostaat snel en gemakkelijk te vervangen.

De enige tools die je nodig hebt voor deze functie,

1. Hoewel de spanning in een thermostaat lage spanning, het kan nog steeds een gevaar vormen. Zoek de breaker die ze controleert en sloot het af.

2. Verwijder het deksel van de bestaande thermostaat. U kunt een aantal gekleurde draden opmerken. U zult merken op de thermostaat dat er cijfers of letters naast de schroeven van de draden op. Neem kleine stukjes plakband, wikkel ze rond elke draad en schrijf het nummer of de letter op de band voor elke draad. Koppel elke draad. Wees voorzichtig niet te laten de draden terug te vallen in het gat! Het verpakken ze rond een potlood is een gemakkelijke manier om dat ongeluk te voorkomen. Draai de twee schroeven van de muurplaat aan de muur.

3. Vervolgens, het openstellen van de nieuwe thermostaat en scheiden de voorplaat van de achterplaat. Indien de ankers die de oude thermostaat hield niet op een lijn met de nieuwe, moet u markeren waar de gaten line-up en boor nieuwe gaten in de muur. Installeer de ankers in de gipsplaten in de daarvoor bestemde gaten.

4. Trek de draden door de achterkant van de achterplaat en schroef de plaat in de ankers. Gebruik de torpedo niveau om ervoor te zorgen dat de plaat wordt op het niveau geïnstalleerd. Thermostaten zijn delicate stukken van de elektronica en de noodzaak om het niveau om goed te functioneren.

5. Controleer de kabels om te zien of zijn gecorrodeerd of gekrompen tot het punt van breken. Knip verdachte lengtes met de draad strippers. Ontdoen ongeveer 3/4 “van de isolatie van de draden. Line up van de cijfers of letters op de band op elke draad met de cijfers of letters op de nieuwe thermostaat. Helaas is het niet altijd uit te werken die gemakkelijk. Cijfers en codes variëren tussen fabrikanten, zodat bijzondere aandacht schenken aan de bedrading instructies die bij de nieuwe thermostaat kwam. In de meeste gevallen echter, R staat voor de rode draad, G staat voor groen, Y staat voor de gele, en goed, je krijgt het beeld .

6. Zodra de draden zijn aangesloten, bevestigt u de frontplaat aan de backplate. De meeste digitale thermostaten vereisen een batterij en de meeste hebben een in de verpakking. Installeer de batterij. Schakel de stroom weer aan.

Het enige wat je nu nog hoeft te doen is de tijd, temperatuur en programma-cyclus. Dit kan blijken te zijn de meest uitdagende deel van de hele baan! Dus hou dat handleiding op een veilige plaats – je weet nooit wanneer u het nodig heeft.