linnenkast planning en set-up

Linnenkast s zijn het dichtst dingen te wasruimtes die je alleen in het geval kan hebben het huis dat je leeft in mist een kelder. Hetzelfde kan ook worden ingesteld voor mensen die liever doen hun wassen op de bovenste verdiepingen. Kortom, alles wat je bent na is voor een uitgebreide kast in te passen in uw droger en wasmachine hebben.

Grootte en Macht

In de planning voor uw wasgoed kast wil je rekening houden met de locatie en de omvang van de faciliteit. Het is belangrijk in dit verband naar een locatie te kiezen in de buurt van uw badkamer of keuken omdat deze kamers reeds wastafels. Dit bespaart u de moeite van het opzetten van een wastafel in de linnenkast.

Echter, het belangrijkste aspect van de setup heeft te maken met de hulpprogramma’s zelf – vraagstukken van water en elektriciteit. Voor elektriciteit, moet je verbinding kunnen leveren u met minstens 240 V zijn. In termen van water dat je nodig zal zijn om zowel koud als warm water levering lijnen en een even goed in staat afvoerleiding te installeren. De droger zal ook eisen dat je fit een vent die de warme lucht die buiten het huis te nemen. Al deze overwegingen zijn heel immens en zal een grote moeilijkheid voor degenen die in huizen die op de top van platen leven vormen. Er is respijt howeve, r voor de verhuizing naar nieuwe gebouwen, want het is makkelijker dan om toevoegingen of pop-tops, die als de linnenkast zal dienen te nemen.

What Design?

Terwijl in de planning-modus neem de tijd om het ontwerp van de droger en wasmachine die u wilt gebruiken overwegen. Dit heeft een redelijke invloed vooral voor degenen die willen dat hun wasgoed kasten te berusten in de bovenste kamers. In dit verband, om zich voor front-loading machine plaats van een bovenlader is bekend dat veel ongemak veroorzaken vanwege de sterke schudden tijdens het wassen. Front-loading machines het beste past bij als ze op betonnen vloeren zijn geplaatst.

Floor Pans

Bij het opzetten, moet u eerst een verdieping pan op het wasgoed kast verdieping, die op zijn beurt zal aangesloten op de riolering te passen. De bodemplaat zal nuttig zijn om ervoor te zorgen u het hele huis niet nat met uw gebruikte waswater. Veel van sanitair voorbereidingen moet in gedachten worden gehouden in dit stadium. Nadat de bodemplaat is in de plaats waar je kunt naast nemen frame van de installatie.

Frame Installatie

Twee door vier planken aangebracht met behulp van 2X3 studs zijn ideaal voor dit vooral omdat deze noppen zorgen voor het inbrengen van de muur geluidsisolatie. Zoals had waargenomen, kan wasserij kasten de bron van veel lawaai en je zal beter van houden zo veel van het mogelijk in die kamer.

opslagruimte

Storage zaken zijn van vitaal belang in de bouw van elke linnenkast. Dit is waar je naartoe gaat om al uw leveringen ervoor te zorgen dat ze niet overal zijn verspreid op te slaan. Terwijl de schappen zijn goed in de linnenkast het doet geen pijn gaan de extra mijl en het hebben van afsluitbare kasten. Deze zullen een betere baan te doen op het houden van uw benodigdheden.

Verlichting

Verlichting is zeker een belangrijk punt van zorg. Het is raadzaam uw wasgoed kast te hebben aangestoken vanaf de voorkant door middel van plafondlamp verzonken in het plafond. Voor de deuren vindt u opties die uw apparatuur volledig bloot te leggen wanneer in gebruik en volledig te verbergen ze als ze niet willen. Bi-voudige deuren en pocket deuren zijn uitstekende opties al is het laatste type is vrij duur.