lokaliseren van luchtlekken 6 – schuim of kalefateren kleine openingen

8. Vind Zolder Bypasses

9. Vul gaten met Caulk

10. Stuff Gaps met isolatie

Hoewel de meeste van de gaten morsen warme lucht in uw zolder zijn begraven onder isolatie, zou u het bewijs van deze lacunes te zien. Kijk voor gebieden waar de isolatie wordt verduisterd (zie foto 8). Dit is het gevolg van het filteren stoffige lucht uit het huis. Bij koud weer, kunt u ook zien ijzige gebieden in de isolatie veroorzaakt door warme, vochtige lucht condensatie en vervolgens bevriezen omdat het raakt de koude zolder lucht. Bij warm weer, zul je water kleuring in deze gebieden te vinden. Hoewel de isolatie vuil, is nog steeds goed te gebruiken. Er is geen noodzaak om te verwijderen en te vervangen. Na het afsluiten van de gebieden, gewoon druk op de isolatie weer op zijn plaats. Als u isolatie hebt geblazen, kan een kleine hark nuttig zijn om het terug niveau op zijn plaats.

Controleer of er hiaten in uw zolder die luchtbeweging te vergemakkelijken door te controleren op diry isolatie. Seal gaten met kalefateren of uitbreiden van schuim. Als het klaar is en droog, duw de isolatie weer op zijn plaats.

Seal kleine openingen; Met de uitbreiding van schuim en kalefateren om de openingen rond sanitair vent leidingen en elektrische draden af ​​te dichten (zie foto’s 9 en 10). Zorg ervoor om handschoenen te dragen en wees niet uitbreiden van schuim op je kleren te krijgen, als het schuim is zeer kleverig en bijna onmogelijk te verwijderen zodra het het schuim sets.When of kalefateren droog is, bestrijken het gebied opnieuw met isolatie.

Vul bedrading en sanitair gaten met het uitbreiden van schuim. Kalefateren rond elektrische verdeeldozen en vul de gaten in doos met kalefateren.

Als de ruimte rond uw sanitair pijp is breder dan 3 in., Moet u mogelijk een aantal glasvezelisolatie spullen in de ruimte om te dienen als een geldschieter voor de uitbreiding van schuim. Zodra de glasvezel isolatie is op zijn plaats, volg de aanwijzingen op de bus naar de ruimte rond de pijp schuim.