maak een zelfgemaakte glazenwasser

Zelfgemaakte glazenwasser heeft verschillende voordelen die je bewust van moet zijn. Niet alleen is het veel veiliger om te gebruiken rond familie en huis is ook veel goedkoper. Vindt u honderden dollars per jaar op reinigingsproducten besparen door simpelweg met behulp van wat je waarschijnlijk al in uw huis. Deze zelfgemaakte glazenwassers zal vaak net zo goed van een baan als de chemische gevulde producten, en, soms, het werkt zelfs beter. Zorg ervoor dat u in staat om zo veel verschillende manieren om uw eigen glazenwasser mogelijk te maken zodat u in staat om te weten welke zal werken voor je zal zijn weet zijn. U kunt worden verrast en hebben al verschillende schoonmakers zitten midden in uw keuken.

Het eerste wat je gaat moeten doen is de juiste container voor de mix. U wilt een spuitfles, zodat je het kunt spuiten op uw ramen en spiegels als dat nodig is. Zorg ervoor dat u een spray fles die meer kan bevatten dan een beetje vloeistof, zodat je niet altijd hebben om de fles te vullen alle van de tijd te krijgen. Het testen van de spuitfles voordat u het voor dit. De fles kan niet lekken wanneer het wordt bespoten omdat dit zal alleen maar leiden tot een puinhoop.

Stap 1 – Container

Zodra u de juiste spuitfles voor de baan, kunt u gaan naar het verkrijgen van de ingrediënten met elkaar vermengd. Zorg ervoor dat u ze goed te mengen, zodat zij in staat zijn om het werk te doen als ze zouden moeten zijn. U moet gelijke delen van water, alcohol en ammoniak te mengen. Meestal een goed begin is de helft van een kopje per stuk. Als je eenmaal hebt gekregen ze samen gemengd worden, zoals ze zouden moeten zijn, bent u klaar om ze te gieten in de fles.

Stap 2 – Ingrediënten

Het is meestal een goed idee voor u om alle ingrediënten te mengen in een kom of een kopje voordat u ze gieten in de container. Op deze manier zul je alleen maar zorgen te maken over gieten in de spray fles een keer. Het kan gemakkelijk om dit te morsen gebruik maken van een trechter als je alles bent gieten in de spray fles zijn. Ga langzaam, zodat je niet morst.

Stap 3 – Trechter

Zorg ervoor dat u het etiket duidelijk, zodat het niet verward met iets anders zal zijn. U kunt zelfs een beetje blauwe kleurstof, zodat het lijkt alsof glazenwasser. Als u geen gebruik kleurstof, zorg ervoor dat niet te veel te gebruiken, zodat het niet interfereert met de ingrediënten. Wanneer u uw zelfgemaakte glazenwasser te gebruiken, zorg ervoor dat u een pluisvrije doek of een papieren handdoek om het schoon te maken met het gebruik. U kunt zelfs gebruik maken van kranten als je wilt. Ze laten zelfs minder strepen en zijn altijd makkelijk te vinden en minder kosten.

Stap 4 – Fles