maak je eigen vijver filter in vier stappen

Om een ​​vijver filter te bouwen vereist een paar materialen en een beetje inspanning. Als u wilt om een ​​filter te maken voor uw vijver, volg dan de onderstaande stappen om uw filter ingebouwd en operationele in geen tijd.

Materialen die u nodig hebt

Om een ​​vijver filter op te bouwen, moet u de volgende items

Stap 1 Make Holes

Of je een emmer of een plantenbak te gebruiken, neem dan zeker ook gaten porren in de bodem en zijkanten van het item. Hierdoor kan de filter goed te laten werken en meer grondig schoon te maken;. Stap 2 Zet in de Zak van het Netwerk; Het netje met keramische cilinders gaat dienen als uw filter. Plaats het op de bodem van uw emmer of plantenbak container nu prikte met gaten. Houd in gedachten dat de zak ten minste 1/4 van de totale omvang van de container zou moeten zijn, zodat het water vrij kan bewegen. Plaats een paar stenen bovenop de zak om het stationair houden;. Stap 3 Plaats de pomp, plaats de pomp boven de cilinders en verbruiken meer rotsen om het stil te houden. Zorg ervoor dat de inlaat wordt geconfronteerd met het netje, terwijl de uitlaat is gericht naar de opening;. Stap 4 Plaats in uw vijver, kunt u uw filter te plaatsen op zijn kant of recht op en neer, afhankelijk van uw slangaansluitingen en de hoogte van uw vijver. Plaatsen van het filter op zijn kant wordt aanbevolen als beter kan worden waterstroom. Maak alle benodigde slangaansluitingen en zet hem aan om ervoor te zorgen dat alles goed werkt.