mahonie hardhouten vloeren: voors en tegens

Mahonie hardhouten vloeren is zeer duurzaam en kan een leven lang meegaan. Zoals bij elke hardhouten vloeren, zijn er voordelen en nadelen te overwegen voordat je koopt.

Mahonie is een van de moeilijkste van hardhout, zelfs overtreft de hardheid van eiken. Dit betekent dat het hout zal veel langer aanhouden, met minder deuken en minder behoefte aan het overspuiten.

Duurzaamheid

Mahonie is ook redelijk geprijsd. Het is gemakkelijk beschikbaar, waardoor het een kosteneffectief alternatief voor exotische houtsoorten maakt.

Waarde

Mahogany zal zonlicht absorberen, waardoor het fade-bestendig. Dit is een belangrijke overweging als je vloer een kamer die veel zonlicht krijgt.

fade Resistant

Omdat het zo’n hardhout, mahonie snijden kan heel moeilijk zijn. Als u van plan bent op het doen van de installatie zelf, is het raadzaam dat u het vóór de levering te snijden.

werkbaarheid

Mahonie heeft een mooie rode tint aan het, met een fijne structuur. Er kan een variatie in de schaduw en het patroon van de raad van bestuur, en dat kan het moeilijk maken om toe te passen een nog af te maken.

variaties

Hoewel de donkere kleur van mahonie heel prachtig, tonen zij wel aan stof, haren van huisdieren en ander vuil gemakkelijk. U moet op de hoogte blijven van het afstoffen is op zoek naar leuke te allen tijde te houden.

Donkere kleur