maken dit cadeau voor je skater jongen of meisje

Justin heeft jaren zowel doorgebracht als schrijver / redacteur en werken in de handel als een klusjesman, lijstenmaker en installateur van dakramen. Hij is nog steeds actief in zijn atelier, het maken van dingen uit andere dingen, zoals gloeiende whisky bars, geregenereerd Redwood tafels en een butler robot (WIP).

Upcycling heeft altijd deel uitgemaakt van DIY, en nu is het te groeien tot een beweging van zijn eigen. Converse doet zijn deel met de CONS Project, die nu plaats door middel van de lente 2015. Deze vrije, creatieve workshops brengen deskundigen uit de wereld van skate, kunst en muziek te inspireren en spanning op de volgende generatie van makers, doeners en kunstenaars.

Stap 1 – Get Your Decks

Craftsman Jason Podlaski is de oprichter van skateboard recyclingbedrijf, Deckstool, en hij bracht een stapel gebruikt skate decks een Converse workshop ‘Creatief Recycling’ in New York, waar mensen hun eigen upcycled ontlasting gebouwd. En natuurlijk kun je er een te maken.

Stap 2 – Maak je Cuts and Sand

De kruk vereist 2 volledige of 2 3/4 skateboards voor elk been en 1 halve skateboard voor de zitting. Hoeveel snijden je hoeft te doen is afhankelijk van de toestand van de decks te vinden. Het is duidelijk dat het beter om meer dan je nodig hebt in het geval van beschadigde dekken of fouten die je maakt hebben.

Stap 3 – Boor Uw Gaten

Snijd zowel full boards (of 3/4 skateboards) tot en met 18-inch lengtes voor de benen en de halfpension tot 12 inch, het waarborgen van de truck gaten bevinden zich in het midden van het bord. Zand alle randen van elk bord te glad.

Stap 4 – Bevestig de Truck

Op elk been, boor gat 1 3/8 inch in diameter in het midden van het transportmiddel gaten. Op de stoel, boor uit de bestaande 4 truck gaten op de zitting aan de lange bouten passen.

Stap 5 – op zitten

De truck fungeert als hub voor de hele zaak bij elkaar te houden. De as strekt zich uit tussen de twee benen en de grondplaat houdt op de stoel. Want waar de truck zit, is de grondplaat niet daadwerkelijk contact op met de stoel – dat is de reden waarom u de lange bouten nodig.

Steek aan iedere kant van skateboard truck as door gaten geboord in elk been. Zet ze vast uit andere kant met een borgmoer. Bevestig de ontlasting zitting aan de truck met de lange bouten en borgmoeren. Om alles nog en rechtdoor, niet meer dan de moeren en bouten. Doe het een beetje op een moment, afwisselend tussen de borgmoeren op de benen en de bouten op de stoel totdat stoelgang is stevig en veilig.

Dat is het. Je hebt een krukje gemaakt. Geef het aan je skater.