maken keukenkasten in 7 stappen

U kunt keukenkastjes in 7 eenvoudige stappen te maken. Veel huiseigenaren wenden zich tot doe-het-zelf projecten in hun remodeling inspanningen om geld te besparen. Dit is niet verwonderlijk met de economie zoals het is, en met een beetje vooruit denken en planning, kunt u uw eigen te bouwen ook.

Maak uw plannen

Je moet een plan in gedachten bij het aanbreken van een project om keukenkastjes te maken op uw eigen. Een van de dingen die je moet doen in het voortraject zijn

1. Meet uw keuken en maak een tekening die op schaal en omvat het kabinet bouwplannen die u wilt gebruiken.

2. Breng een bezoek aan de plaatselijke kabinet winkel, zorg ervoor dat het uiterlijk van de afgewerkte houten, en de kosten mee.

3. Kies uw hout, en vraag een medewerker van het hout het aanbod om u een handje helpen. Zij zullen u een schatting van de uiteindelijke kosten van het hout te geven. Zorg ervoor dat u alle hardware omvatten zoals scharnieren en knoppen die je nodig hebt.

Bouw de kabinetten

Nu ben je klaar om de plannen te maken keukenkasten te gebruiken zetten. Er zijn verschillende andere stappen die je wilt doen voor het begin van daadwerkelijke bouw van de kasten.

4. Samengesteld de definitieve plannen behulp van de metingen van de keuken en kastafmetingen.

5. samen de lijst van de materialen die u gaat nodig hebben zoals hout, hardware, schijven, etc.

6. Construct je kasten op basis van de bouwplannen die u hebt gekozen.

7. Maak de kasten met de verf of beits van uw keuze volgens de instructies op de etiketten.