maken van uw eigen houten deuren

Massief houten deuren zijn veel meer wenselijk in woningen dan holle deuren gemaakt van dun materiaal. Massief houten deuren zijn duurder dan de dunne deuren, en u zult zien dat de selectie is enigszins beperkt. Het volgende artikel zal u laten zien hoe u uw eigen houten deuren te maken.

Elk van de deurposten van uw huis kan niet even groot zijn, zodat je elk frame afzonderlijk moet meten voor elke deur die u wilt maken. Zorg ervoor dat je naar beneden te nemen aan iedere kant metingen, alsmede de boven- en onderkant.

Stap 1 – Bepaal de deurmaten

Breng de metingen om het stuk hout en knip de houten deuren. Schuur de zijkanten om een ​​glad oppervlak te krijgen.

Stap 2 – Snijd de houten deuren

Als gevolg van nieuwere tools op de markt, kunt u een deurknop gaatje vrij gemakkelijk te maken. Meet 36 inch vanaf de onderkant van de deur en een cijfer. Plaats de tri-plein in dit teken en verplaats het zo is het schietlood naar de rand en maak een merk bij 3 inch. Boor een gat met de gatzaag en gebruik de peddel zaag het hout uit de rand van de deur voor slotpen te voorkomen. Installeer de deurknop volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Stap 3 – Maak de Doorknob Hole

De meeste houten deuren drie scharnieren ten behoeve van stabiliteit in het kozijn vereist. Aan de rand van het stuk hout dat is tegenover de deurknop, vindt u de scharnieren te installeren. De centimeter tot 6 inch van de bovenkant en 6 duim van de bodem te meten. Maak een markering op deze locaties. Deze merken zijn waar u de bovenste en onderste scharnieren plaatst. Tussen de eerste twee scharnieren, de centimeter naar het midden van het deel. Markeer het midden als de locatie voor de derde scharnier.

Stap 4 – Installeer de scharnieren

Installeer de scharnieren. Voeg houtlijm aan de koppen van de schroeven om hen veilig te houden.

Stap 5 – Breng Finish en Hang de houten deuren

Gebruik de schuurmachine aan het oppervlak van het hout licht ruw zodat verf of beits accepteert. Gebruik een verf of beits om het uiterlijk van de houten deuren af ​​te maken. Gebruik een kit, indien u dat wenst, op de top van de verf baan. Toen de houten deuren te drogen, kunt u ze op hun plaats te installeren.