maken van uw eigen vliesgevel partitie

Een muurverdeling is vaak een van de meest haalbare en goedkope oplossingen aan afzonderlijke ruimten in een kamer. Er zijn verschillende manieren waarop een muurverdeling kan worden gecreëerd, en een van de goedkoopste en eenvoudigste opties met gordijnen. Gordijnen zijn flexibel in dat ze gemakkelijk kunnen worden verwijderd moet je niet de verdeling in de toekomst nodig hebben. Volg de onderstaande eenvoudige stappen om uw eigen vliesgevel partitie aan te maken.

Allereerst, analyseren het gebied waar je nodig hebt om de muur partitionering te stellen. Neem de metingen en ze op te nemen om de volgende stappen te plannen.

Stap 1: Analyseer de omgeving en neem de Metingen

Vervolgens plannen patroon uw gordijnen ‘op basis van de metingen die u zojuist heeft. Het verwerven van de nodige stof en alle andere tools die u nodig heeft. Het is zeer belangrijk om de meest geschikte soort stof te kiezen. Zo kan u de gordijnen ‘kleur muurverf de ruimte aan te passen. Als alternatief kunt u kiezen voor een lichter of donkerder tint.

Stap 2: Plan

Een ander aspect moet je heel zorgvuldig te overwegen is of je wenst te klanken of geluiden te verminderen. Als dit het geval is, moet u quilt de gordijnen ‘stof om te dempen klinkt een beetje.

Stap 3: Sluit de gordijnen

Een ander fundamenteel beslissing is of je wilt dat het gebied achter de partitie zichtbaar is of niet. Dit zal invloed hebben op de aard van de stof die u kiest voor uw gordijnen. Donkerder en relatief zware stoffen zal verstoppen de meeste punten achter hen, maar als je wilt totale compartimentering, zou je naaien een tweede laag stof. Dit is vooral effectief als je wilt het gordijn te rigide zijn wanneer gehangen. In het geval dat je het niet erg het gebied achter de partitie zichtbaar is, kun je kiezen voor lichtere en dunnere stof, of anders koopt gewoon kralen gordijnen.

Stap 4: Bevestig een Tension Bar

Zodra u zorgvuldig de stof hebt gekozen, kunt u beginnen met het naaien van uw gordijnen. Ten eerste is het het beste om de stof te wassen. Snijd vervolgens de stof volgens de afmetingen, terwijl het maken van ruimte voor een aantal vergoedingen voor naden en andere behoeften. Als je gaat naar het gordijn verdeeld in twee delen hebben, zorg ervoor dat de stof precies gesneden in gelijke afmetingen. Het zal nuttig zijn om een ​​patroon stof te gebruiken, omdat dit u zal begeleiden door het naaien taak.

Stap 5: Hang de gordijnen

Zorg ervoor dat u een bijpassende draad te gebruiken in. Ten eerste, steek de zomen aan beide kanten, en naai vervolgens de zoom. Vervolgens vouw enkele stof over een behuizing waarin de staaf later ingevoegd creëren. Eenmaal gedaan, sluiten de steken met een nette naaien allemaal voorbij. Als je gaat om ze te quilten of hen lijn, moet u een naaimachine te gebruiken omdat het meer werk zal nodig hebben om af te ronden. Strijk de gordijnen als je eenmaal klaar bent om een ​​netter resultaat.

Bevestig een spanning bar in het gebied waar het gordijn als afscheiding zal dienen. Een spanning bar is ideaal omdat het de gordijnen kan inschakelen om opzij worden geduwd wanneer u maar wilt.

Eindelijk gewoon rond te hangen de gordijnen door middel van haken of ringen, en geniet van uw werk.