manhol diy: voeg een afvoerputje

Als u een man grot in uw kelder kunt u een noodzaak om een ​​afvoerputje om de kelder van steeds nat en verpest een van de items die je in de ruimte geplaatst te houden toe te voegen hebben. Met het oog op de goede drainage voor uw man grot, moet u de hoogte wijzigen om een ​​manier om water te laten stromen, dat is uit de buurt van meubels of je man grot items te bieden.

Beginnen met het proces van het toevoegen van een afvoerputje om je man grot door de indeling van de verheffing van de kelder. elevatie De kelder dient helling naar beneden en weg van de belangrijkste woongedeelte van de man grot. Deze indeling kan door het gieten van beton in de kelder na aanleg houten vormen die helling de vloer onder een vooraf bepaalde hoek. De hoek die u kiest voor de helling om de drainage te induceren moet niet zo steil dat het maakt het wandelen in de man grot onmogelijk zijn. U kunt in staat zijn om aanwijzingen van een lokale aannemer of bouwer te verkrijgen over de juiste procedures voor de indeling van vloeren je man grot om de drainage te promoten.

Grade Elevation

Rond de omtrek van de buitenwand maak een aanzicht hand van concrete of grind dat water sijpelt in de kelder naar de afvoer wegstroomt. De waterleidingen zijn de eerste stap in het bouwen van een sump pomp die verder zullen helpen bij de afvoer van water.

Bouw een waterleiding

Breek het beton in de hoek in de kelder en lag in een carter pomp montage. Dit is een taak die het best bereikt met de hulp van een aannemer of loodgieter die begrijpen de vereisten voor het graven van de carter pomp goed en kan deze baan sneller en efficiënter te doen. Het hebben van een sump pomp drainage in uw manhol makkelijker en geven u een hoger gevoel van veiligheid te weten dat het water gaat waar het zou moeten gaan en niet over uw meubels.

Bouw een zinkputpomp

Na het carter pompinstallatie, huur een elektricien om het carter pomp naar het elektrische paneel draad. Hierdoor kan de dompelpomp om zichzelf te activeren wanneer water aanwezig is in de kelder, zonder de noodzaak voor u om handmatig de pomp elke keer is er een hint van de regen in de lucht te bedienen is.

Monteren afvoer

Terwijl het graven van de dompelpomp goed, voeg een greppel die als een drain aan de som pomp zal dienen. Deze sloot moet worden afgedekt met een drain gat dat wordt gedekt door een metalen of plastic hoes. Het water zal stromen naar de afvoer en rijden rechtstreeks naar het carter pomp, waardoor het om het water weg te leiden van de man grot en uit uw huis. Het hebben van een afvoerputje kunt u ook voorzien van reliëf in het geval dat een buis barst.

Er zijn meer technische aspecten die nodig zijn om te begrijpen wanneer het toevoegen van een afvoerputje om je man grot. Een groot deel van de handmatige werkzaamheden die nodig zijn om de afvoer te bouwen kan worden uitgereikt door jezelf, maar wees niet bang om te bellen in de professionele hulp in om het water uit uw manhol houden.