metalen dak vervanging tips

Van alle van de home improvement projecten, het dak vervangen is het belangrijkste dat je kan hebben om te ondernemen. Dit is omdat je een oude of beschadigde dak zal de elementen zoals water, sneeuw vuil, insecten en knaagdieren in het huis uit. Je moet direct bij te wonen om een ​​defecte dak, met het oog op de integriteit van uw huis te behouden, en te voorkomen waardoor het probleem erger. Bij het vervangen van een metalen dak, zijn er enkele dingen die je moet in gedachten te houden, om ervoor te zorgen dat uw project effectief is en dat uw dak goed is geïnstalleerd.

Het is belangrijk om te weten hoeveel schade uw dak heeft opgelopen door de jaren heen. Je nodig hebt om dit te bepalen, zodat u weet hoeveel tijd en middelen die u nodig hebt om te wijden aan het dak vervangen. Bijvoorbeeld, als uw dak heeft een klein gaatje in 1 van de panelen, die u niet nodig om alles te veranderen. Verander eenvoudig het paneel met het gat in het en je goed om te gaan. Dit bespaart u een hoop tijd en geld, omdat je zorgvuldig vastgesteld wat er gedaan moest worden.

Ken de omvang van de schade

Het gebruik van energie-efficiënte metaal kan u een federaal belastingkrediet te geven, zodat hier rekening mee bij het vervangen van uw metalen dak. 30 procent van uw totale kosten van uw dak vervanging kan worden gesubsidieerd. De overheid verleent een maximum van $ 1.500 dollars in heffingskorting voor de reparatie van uw metalen dak, net zo lang als je energie-efficiënte metaal gebruiken. Dit helpt u veel in uw uitgaven, zo wijs zijn en serieus te overwegen deze optie. U hoeft alleen maar om ervoor te zorgen dat het materiaal dat u gebruikt gaat van de energie-efficiëntie-eisen door de overheid.

Met Energy-Efficient Metal

Metaal kan heel duur zijn, dus je moet de juiste prospectie methodes doen om uw geld te maximaliseren. Er zijn een heleboel van home improvement en bouwmarkten die af en kortingen, afhankelijk van de hoeveelheid die u bestelt geven. Ze kunnen ook worden gekoppeld aan een aantal kredietkaarten, dat extra voordelen kan geven. Zorg ervoor dat u schuren door alle van de deals, en maak een weloverwogen beslissing, vóór de aankoop en het plaatsen van uw bestelling voor uw dak vervanging.

Canvas grondig

Zodra u de juiste materiaal voor uw metalen dak hebt bepaald, is het ook belangrijk om de juiste ondersteuning materialen te kopen, om het op zijn plaats te houden. Je moet de juiste bevestigingsmiddelen te krijgen. De juiste knipperende ook worden gekocht, omdat deze verantwoordelijk voor de gewrichten van uw dak te beschermen tegen de elementen. Deze ondersteunende materialen zijn dan ook zeer belangrijk in uw metalen dak vervangen.

Het verkrijgen van de juiste ondersteuning Materials

Als je eenmaal hebt vervangen uw metalen dak, maken het laatst door het toepassen van de juiste bescherming, zoals primer en verf. Als u het zich kan veroorloven, ontvang de beste anti-roest primer en verf mogelijk om uw dak te beschermen tegen de elementen. Deze bescherming zal uw dak laatste een lange tijd, en het dak teniet kan nodig zijn voor nog eens 15 tot 20 jaar.

Bescherming