microgolven

Standard Bestedingen

magnetron Opties

Categorieën

Size en Specificatie

Kracht en prestaties

Over-the-range en ingebouwde Microgolven

convectie magnetron

Veelvoorkomende eigenschappen

Microgolven komen in een breed scala aan merken, maten en stijlen. Omdat waden door de volledige selectie van microgolven tijdrovend kan zijn, helpt het om een ​​algemeen idee van wat je wilt voordat je beginnen met het zoeken hebt. Dan kunt u modellen te vergelijken van concurrerende fabrikanten en maak uw keuze op basis van de beschikbare functies, prijs, en hoe de magnetron past in de lay-out en het ontwerp van uw keuken.

Alle magnetrons bieden in wezen dezelfde functie: het snel opwarmen, ontdooien en koken met behulp van conventionele microgolf technologie. Echter, vele beschikbare combinatie microgolven over een variëteit aan functies, terwijl andere fabrikanten betere prestaties, waardoor de magnetron sneller, krachtiger en nauwkeuriger.

Bij het winkelen voor een microgolf oven, heb je een aantal fundamentele opties om te beginnen. De verschillende categorieën van microgolven onder aanrecht, over-the-range en ingebouwde modellen. In termen van grootte, compacte door middel van luxe-size microgolven zijn direct beschikbaar. Kijken naar de prestaties, magnetrons verschillen in de uitgang van de macht, technologie die wordt gebruikt en in de toepassing. Een ander onderscheidend kenmerk is het feit dat veel microgolven bieden speciale koken, verwarmen en / of ventilatie voorzieningen. Of u nu een basis toestel of een die geavanceerde prestaties beschikt over wilt, kunt u praktisch op maat overeenkomen met een magnetron aan uw specifieke behoeften.

Kijken aanrecht microgolven eerste, dit zijn de meest voorkomende. Bestemd voor plaatsing op een balie of onder een kast, aanrecht magnetrons zijn er in alle soorten en maten, van compacte tot volledige grootte. In capaciteit, de kookruimte van een aanrecht magnetron varieert van ongeveer 0,7-2,0 kubieke voet. Verkrijgbaar bijna uitsluitend in zwart, wit of roestvrij staal afwerking, aanrecht magnetrons zijn voorzien van een side-draaideur, een verticaal uitgelijnde side bedieningspaneel en een gestroomlijnd design van het exterieur.

Vervolgens over-the-range microgolven worden voor montage direct boven een oven kookplaat, waarbij de controles en kookholte op ooghoogte. Over-the-range microgolven hebben een ingebouwde ventilatiesysteem dat kookplaat hieronder staat ontluchting tot 300 CFM. Sommige modellen zijn voorzien van een licht dat de kookplaat verlicht. Tenslotte zijn ingebouwd magnetron bedoeld in een keukenkast moet worden geïnstalleerd zoals een muur oven. Deze installatie methode bespaart ruimte en kunt u de magnetron volledig te integreren in de lay-out van de keuken.

Compacte microgolven hebben gewoonlijk een kook-holte van 1,0 kubieke voet of minder, terwijl de full-, familie- en luxe-grootte-eenheden bieden tot 2,0 kubieke voet of meer. De meeste magnetrons zijn voorzien van een vierkante inwendige ruimte, maar een paar fabrikanten, waaronder LG bieden eenheden met een afgeronde koken holte. Niet alleen is dit ontwerp functie maakt het schoonmaken makkelijker, maar het zorgt er ook voor een grotere koken gerechten worden gebruikt zonder vast komen te zitten. Microgolven bijna altijd voorzien van een verwijderbaar glazen draaitafel. Aangedreven door een aparte motor, deze component houdt het voedsel in beweging wanneer de magnetron koks. Zoals tijdens de cyclus het voedsel draait, zijn warme en koude plekken tot een minimum beperkt omdat de microgolven in staat zijn om het voedsel te bereiken van alle kanten. Bij het gebruik van groter kookgerei, is er een kans dat het vast te krijgen bij het draaien, zodat u de mogelijkheid met een aantal microgolven van de draaitafel uit te schakelen.

Microgolven zijn uitgerust met een verwarmingselement van een bepaald vermogen. Gewoonlijk elementen 700-1200 Watt gebruikt. GE Profile produceert een snelheid fornuis met een 1800 watt element, dus het hangt allemaal af van het model. Speciale eenheden zoals combinatie convectie magnetrons bevatten vaak een tweede, krachtiger element voor gebruik bij convectie koken.

Terwijl conventionele microgolven gebruik maken van standaard technologie om te koken, opwarmen en ontdooien, Panasonic magnetron gebruiken inverter-technologie. Dit werkt door het effectief vertragen de microgolf pulsen die een constante output van de macht creëert. Zelfs zonder een convectie fornuis, omvormer microgolven koken van voedsel gelijkmatiger en precies, alles met behoud van de smaak en textuur.

Deze magnetron stijlen onderscheiden doordat zij zijn opgenomen in de keuken schema, hetzij in een kast of boven een bereik. Over-the-range microgolven, zoals gezegd, zijn minimaal 2-in-1 toestellen, voor ze verdubbelen als een kookplaat vent. Meer geavanceerde modellen zijn eigenlijk 3-in-1-apparaten, het toevoegen van een convectie fornuis aan de mix. Ook wel magnetron kappen, LG over-the-range units, bijvoorbeeld, zijn voorzien van de QuietPower ventilatiesysteem met een Extenda vent, een breder alternatief dat openingen alle 4 branders in plaats van slechts 2. LG-modellen beschikken ook over een kookplaat licht en een interieur van de aarde lamp.

Ingebouwde magnetrons vaker dan een trim kit niet nodig tot finish uit de randen van het apparaat als het eenmaal op zijn plaats. Veel aanrecht microgolven kan worden geïnstalleerd in een kast met een optionele kit. Built-in units komen met verschillende invoer methoden. Velen zijn voorzien van de traditionele kant-swing deur, terwijl anderen met inbegrip van modellen door KitchenAid en Whirlpool bieden ingebouwde microgolven met pull-down deuren, die lijkt op een enkele oven. Een alternatieve stijl aangeboden door Sharp is een magnetron lade die wordt geïnstalleerd onder een muur oven of onder een teller.

Een van de meest veelzijdige keukenapparatuur zijn convectie magnetrons. Deze eenheden, geproduceerd door tal van fabrikanten zoals Bosch, GE, Amana, Viking, Sharp, Dacor en Haier gewoon om wat te noemen, bieden niet alleen standaard magnetron-instellingen, maar ze functioneren als convectie ovens ook. Hierdoor kunt u een snelle, effectieve resultaten te produceren wanneer het bakken, bruinen of roosteren voedsel. Combinatie koken instellingen zijn ook mogelijk die de magnetron en convectie mogelijkheden combineren voor nog sneller koken. Met een bijgeleverde rooster, braden, grillen en multi-schotel koken zijn mogelijk met convectie magnetron. Vanwege hun capaciteiten, convectie magnetrons zijn duurder dan standaard eenheden, maar ze zijn dubbel effectief.

Enkele van de meest voorkomende kenmerken van een magnetron een elektronische touchpad bediening, digitaal display, meerdere vermogensniveaus en sensor koken opties die een luchtvochtigheid monitor te gebruiken om automatisch de tijd en kracht aan te passen. One-touch koken instellingen, zowel voor popcorn, smelten en zacht worden of andere voedingsmiddelen zijn vaak ook. Auto en getimede ontdooien, add-a-minute-knop en een kookwekker zijn andere basisfuncties.

De prijzen voor microgolven variëren enorm, met compacte units beschikbaar voor slechts $ 40. Echter, afhankelijk van het merk, stijl en prestaties functies, kunt u $ 1.700 of meer uitgeven aan een huis magnetron. Commerciële microgolven gevonden in restaurants, cafés, kantines, convenience stores en elders kunnen enkele duizenden dollars kosten.