schimmel geur in de wasmachine? probeer bleekmiddel

De wasmachine krijgt een work-out regelmatig en vaak moet een reiniging als gevolg van een schimmel geur. Dit wordt vaak veroorzaakt door natte kleding die te lang in de wasmachine voordat in de droger of als gevolg van een vuile kleding puin opbouw geplaatst zit.

Een andere reden van de wasmachine kan ruiken schimmel is de waterlijn nodig heeft om te vervallen oude water of het water zelf, dat in uw huis wordt gepompt door de lokale water-afdeling kan een vreemde geur.

Neem contact op met de fabrikant

Echter, de wasmachine zoals de meeste apparaten gemakkelijk en economisch worden gereinigd met een simpele oplossing van gebotteld bleekwater gevonden op een supermarkt of home improvement of korting te slaan. Een bleekmiddel oplossing is sterk genoeg om breken schimmel en andere geuren. Het kan ook schoon leidingen die het water te brengen in het huis en door de ring ook het opruimen van elke geur leidingen de loop der tijd hebben verworven.

Stap # 1: Get Ready Washer

Voor het toevoegen van chloor aan de wasmachine, zorg ervoor dat je leest uw handleiding of bel de fabrikant van de wasmachine te zorgen dat het kan bleekwater tolereren.

Stap # 2: Bereid Yourself

Hier is hoe u uw wasmachine snel en efficiƫnt reinigen met gewone bleekwater wanneer het begint aan een onaangename geur hebben. U kunt ook bleekmiddel dat een geur zoals citrus heeft gebruikt.

Stap # 3 Zet Fan

Verwijder eventuele droge, natte of vieze kleding uit de wasmachine voor het toevoegen van het bleekmiddel.

Stap # 4: Cover Flooring

Omdat bleekmiddel kleding kan vlekken en alles er omheen beschadigen, zeker op rubberen handschoenen te zetten om je handen te beschermen, en een oude werk shirt of schort om kleding te dekken. U kunt ook op een paar veiligheidsbril te zetten om je ogen te houden van eventueel krijgen gespoten vanaf een vrij vliegende bleekmiddel.

Stap # 5: Cycle One

Stap # 6: First Step

Zorg ervoor dat u de wasruimte fan of hebben een raam of een bepaalde vorm van ventilatie geopend voor het toevoegen van bleekmiddel.

Leg oude kranten of droge handdoeken onder en rond de vloer in de buurt van de wasmachine voor het geval dat het bleekmiddel morsen of sprays.

Schakel de reguliere wascyclus van de wasmachine en het gebruik van koud water.

Laat de wasmachine zelf vult ongeveer de helft weg te gaan voordat het toevoegen van een kopje bleekwater aan het water.

Laat de wasmachine draaien een volledige cyclus met het bleekmiddel en water combinatie.

Stap # 7: Let It Run

Stap # 8: Plain Rinse Cycle

Stap # 9: Droge

Nadat de cyclus is voltooid, voert u een gewone spoeling zonder bleekmiddel of schoonmaakmiddel om ervoor te zorgen dat elke en alle bleekmiddel is verdwenen.

Zodra de laatste spoelgang is gestopt, droge doeken gebruiken of oude handdoeken aan de binnenzijde trommel van de wasmachine te drogen.

Dweilen morsen buitenkant van de wasmachine en zet weg bleekmiddel in een veilige plek ver van dieren en kinderen.

Stap # 10: Clean Up