het doden van schimmel op gipsplaten

Het doden van schimmel wordt beschouwd als een van de zwaarste banen te ondernemen op een gipsplaat oppervlak. Het is echter een van de gemakkelijkste taken die zich in een huishouden kan opleveren wanneer men gebruik maakt van het juiste gereedschap. Veel een keer is het raadzaam om te verwijderen en re-patch de gipsplaten gebieden aangevallen door meeldauw, maar dit is een enorme inzet vooral gezien het feit dat meeldauw en schimmels zijn veel te vaak in bepaalde gebieden van het huis. Toch zijn er eenvoudige methoden te reinigen en te doden meeldauw.

Het eerste wat je gaat doen is om de schade te beoordelen. Het is belangrijk dat wanneer de schimmel op het oppervlak alleen of als de spanten is binnengedrongen.

Stap 1 – De schade

Om dit te doen, zodat u met behulp van Clorox-oplossing gemengd in gelijke delen met water. Dompel de spons in het Clorox-oplossing van water en knijp het aan de toegang oplossing te verwijderen. Zorg ervoor dat je draagt ​​beschermende stofbril en handschoenen om contact met de bleekwater oplossing te vermijden. U kunt nu het reinigen van de schimmel vlekken door schrobben met de spons. Voer deze reinigingsprocedure, twee of drie maal om te verwijderen en dood alle schimmel op het oppervlak. Zorg ervoor dat de spons niet verzadigd is met vloeistof, omdat dat alleen de muur met nog meer water zal vullen en je zal bijna het creëren van een thuis voor nog meer meeldauw te groeien. Zodra u het oppervlak heeft schoongemaakt, droogt het zo veel als je kunt met een droge doek.

Stap 2 – Maak de Surface

Na het reinigen van de muur die je moet wachten voor een paar dagen om te zien of de schimmel duikt. Als de schimmel verschijnt weer betekent dat het probleem diep en dat de gipsplaten zelf aangevallen. Op dit punt moet je isoleren en verwijder de rotte gebied. Je moet uitknippen het getroffen gedeelte na het nemen van de metingen met het oog op later worden vervangen.

Stap 3 – Het verwijderen van Rotten Areas

Op dit punt, knip de rotte gemarkeerd met behulp van een sleutelgat zaag. Je zult een soort van steun nodig om de schroot stuk op zijn plaats te houden. Voor dit doel, zult u met behulp van een houten plank, dat is 6 inches langer de gepatchte gat. Schuif de houten plank aan de binnenkant van de muur en houd het op zijn plaats met behulp van platte schroeven. Na het veiligstellen van de steun, kunt u nu lijm het nieuwe stuk van gipsplaten met de hulp van wandplaat joint compound lijm. Idealiter moet u de verbinding droog ten minste ‘s nachts te laten.

Stap 3 – Afwerking Up

Nu de schimmel goed is aangepakt, kun je dekmantel voor de nieuw opgelapt omgeving. Gebruik eerst de vlek blok primer op het gebied om eventuele vlekken te voorkomen. U kunt ook schimmel resistent en waterdicht kalefateren toevoegen voordat de primer om toekomstige problemen in het gebied te voorkomen. U moet nu de gewrichten en schroeven met de joint compound, prime het gebied te dekken en te herschilderen indien nodig. Om het drogen snel te helpen, moet je een open raam verlaten om luchtcirculatie te helpen.

Dit is een van de gemakkelijkste manieren om uw schimmel te doden. Als de schimmel probleem is te groot om te zorgen voor jezelf of als de schimmel is giftig, dient u te bellen in een mal sanering professional.