het handhaven van een deurdrempel

Een slechte deurdrempel is helaas een goede manier om veel geld te verspillen tijdens de wintermaanden. Ook al is het midden augustus, het is nooit te vroeg om te beginnen met het winterklaar maken van uw huis. Met de winter slechts een paar maanden weg zijn er verschillende dingen die mensen kunnen doen om hun drempels om te bezuinigen op de stookkosten zodra het weer omslaat handhaven. In feite hoeft u niet eens te wachten tot de winter, om de voordelen van het handhaven van een deurdrempel te zien. Net zoals een slecht onderhouden deurdrempel de koude lucht in, terwijl kunnen laten in het midden van januari, kan de overdreven onderdrukkende warme lucht te laten tijdens de zomermaanden. Een goed onderhouden deurdrempel kunt u koel te houden in de hete maanden en warm in de koude maanden.

De meeste deurdrempel problemen worden gevonden waar de deur van de garage aan de vloer van uw garage. De meeste garagedeuren vormen geen goede afdichting wanneer ze naar beneden, zodat de lucht kan circuleren in de garage. Niet alleen kan de lucht circuleren in de parkeergarage onder deze arme drempels, stof, bladeren en zelfs plagen kunt invoeren. Gelukkig kunnen eenvoudige oplossingen vaak worden gevonden op uw buurt ijzerhandel voor slechts een paar dollar. De meeste nieuwe deurdrempels zijn ofwel van rubber die is vastgelijmd aan de vloer of aluminium die als bumper om stof, bladeren en wind buiten te houden. Sommige deurdrempels bestaan ​​uit hout ook.

garage Drempels

Deze drempels zijn gemakkelijk te onderhouden, omdat deze worden gemaakt duurzaam en de laatste voor een lange tijd. Degenen die in het kader van garagedeuren zijn geïnstalleerd moeten duurzaam zijn, omdat ze vaak meer dan gedreven door auto’s parkeren in de garage. De meeste houten drempels gebruikt voor buitendeuren tegenover garagedeuren omdat ze niet zijn tegen normale slijtage zoveel. Als je constant rijden over hout zal depressies in de plekken die de banden houden het raken vormen. Aluminium, echter is gebouwd om zijn vorm te behouden. De robuuste structuur van het metaal is bedoeld om omhoog te houden voor de komende jaren, het geven van een huiseigenaar gemoedsrust. Rubberen drempels werken nog beter. Ze worden vaak plaats gehouden door een stevige lijm die niet wordt afgebroken in de tijd. De rubberen helpt ook om een ​​strakkere zegel dan hout of metaal te vormen.

eenvoudig onderhoud

Wat prijs en onderhoud gaat, al deze zijn zeer vergelijkbaar. Een 36-inch eikenhouten deur drempel voor een buitendeur kan lopen voor een kosteneffectieve $ 14 of minder. Aluminium drempels zijn een beetje prijzig, maar met die prijs komt durability.They het algemeen kost ongeveer $ 40 per drempel, en met die prijs krijgt u de flexibiliteit van een instelbare drempel. Aangezien garagedeuren zijn veel groter dan de typische buitendeur de prijs is natuurlijk hoger. De gemoedsrust, echter, is van onschatbare waarde, omdat de kosten vaak wordt gedragen door lagere verwarming en koeling rekeningen gedurende het hele jaar;. Het onderhouden van een drempel is goedkoop en gemakkelijk te doen. Gewoon eenvoudig onderhoud bespaart u kostbare geld in energie en schoonmaak kosten in de tijd.

lage kosten