het houden van uw bramen onder controle

Bramen zijn heerlijk de zomer behandelt. Als u een blackberry bush, is het essentieel om te begrijpen hoe het onder controle te houden. Zonder jaarlijks onderhoud, zal uw blackberry bush snel domineren uw tuinieren gebied, verstikkende andere planten en waardoor het moeilijk is om te oogsten. Hier is hoe u uw braamstruiken onder controle te houden.

Verwijder de bruine en bros dood blackberry bush stokken elk voorjaar. Tegen de tijd dat deze stokken sterft, zal de bush al verving ze door gezondere stokken. Als de dode stokken reactie op de bus, dan starves de rest van de plant voedingsstoffen omdat de wortels blijven de cane voedingsstoffen leveren.

Verwijder Dead Canes en Bevrijd de Plant van Weeds

Terwijl je de doden riet te verwijderen, zorg ervoor dat je onkruid rond de basis van de bush. Verwijder alle planten die kunnen concurreren met of belemmeren de groei van uw bush.

Snoei de Bush te onderhouden gezondheid en Vorm

Bramen moeten worden gesnoeid op jaarbasis. Ongeveer twee weken na de oogst, wanneer de plant kiemrust binnenkomt, gebruiken hedge clippers om te bezuinigen op de plant. U moet ten minste een derde van de massa te verwijderen. Knip geen stokken weg die afwijken van de natuurlijke vorm van de bush en al die stokken die de rest van de plant ernstig schaden van het ontvangen van zon.