het maximaliseren van de ruimte in een kleine winkel

Nico Rosso is een autodidact timmerman die zijn vaardigheden gebouw boekenkast ontwikkeld voor zijn vrouw, romance auteur Zoë Archer. Hij schrijft romans in subgenres, variërend van sci-fi post-apocalyptische naar steampunk, waar hij krijgt om apparaten uitvinden terwijl het laten van iemand anders zorgen te maken over hoe ze te bouwen.

Hier is de workshop droom: een bijgebouw, met ten minste 400 vierkante voet van de ruimte. Schoon en helder, met een lange werkbank tegen een muur en voldoende opbergruimte voor gereedschap en materialen. Tal van winkels en makkelijk schoon te vloeren. De realiteit? De helft van een garage twee auto’s te proppen in stapels van triplex, MDF, 2x en de tools die nodig zijn om ze te vormen tot kasten, salontafels en alles wat ik kan bedenken.

Stap 1 – What Are You Driving These Days?

De ruimte is op een premie in mijn winkel, en waarschijnlijk ook van jou, ook. Tenzij je een pro bent, je het doen met wat je hebt. En dat is wat maakt ons DIYers vindingrijke, creatieve denkers. Ik kan een uur lopen door een bouwmarkt te vinden, komen met regelingen voor elke willekeurige materiaal dat ik te vinden. Het probleem is om het allemaal naar huis. Een pro zou een pick-up truck, maar zoals mijn winkel, mijn auto is aan de kleine kant. Dus hier is een compacte vriendelijke project kunt u gemakkelijk vervoeren naar uw werkplaats en klop samen, het toevoegen van werkbladen en opslag allemaal tegelijk.

Stap 2 – Houd het simpel

Je zult zien uit mijn materiaal lijst die ik hield alles formaat voor de normale en compacte auto’s. Geen behoefte aan lange-bed pickup trucks voor ons. Ook kan de 2×4-voet bladen van triplex worden gevonden in de meeste home improvement winkels, zelfs degenen die niet veel hout niet dragen.

Stap 3 – Chop Shop

Dit zullen werkbanken, dus je hoeft niet naar de mooiste stukken hout te halen, maar zorg ervoor dat ze zijn nog steeds vrij van zware gutsen en splinteren. Hetzelfde geldt voor de 2x4s. En denk aan hoe mooi de rit naar huis zal zijn, zonder dat de hatchback gapende open en de rode vlag fladderende op het einde van uw hout.

Stap 4 – Join Together

Zodra u uw materiaal naar huis, is het tijd om te beginnen met het meten en snijden. Het materiaal lijst zal drie werkbanken, een grote (2×4-voet) en twee kleinere vierkantjes (2×2-voet) te produceren. Het was de bedoeling deze wijze op basis van de bladen van triplex.

onderwerpen

Een stuk van de ¾-inch intact blijft voor de top van de grote tafel. Snijd de andere ¾-inch vel in de helft met een cirkelzaag, het creëren van twee 2×2-voet secties.

Hetzelfde cut plannen geldt voor de ½-inch multiplex. Deze stukken zullen de onderste schappen van de tabellen (het geven van de broodnodige ruimte om elke winkel) te vormen. Terwijl je werkt met deze panelen, kerven de hoeken met een handzaag of decoupeerzaag aan de tafelpoten tegemoet te komen.

Deze stap zal sneller gaan als je een mijter zag. Zo niet, dan heb je een goede workout hand te krijgen snijden van de 2x4s op lengte. We moeten een rok te maken voor elke tabel, dan is een lagere plat draagvlak, dat tevens stabiliseert de benen.

Te beginnen met de grotere tafel, dan snijden we voor twee rechthoeken met de exacte afmetingen van het bovenste stuk triplex. Herinner bij het meten en snijden dat twee zijden overlapt, zodat aftrekken van de breedte (3 inch) van de aangrenzende platen aan de juiste afmeting te handhaven.

U kunt de grootte van uw benen om uw ergonomie past, maar een werkoppervlak ongeveer 30 inch van de grond is een goede plek om te beginnen. Zodra je je been lengte kiezen, herhalen 12 identieke poten voor alle tafels.

De werkwijze voor de kleinere tafel frames hetzelfde, alleen gesneden voor 2×2 voet vierkanten met de 2x4s zodat ze passen de toppen en de planken.

Ik hou dek schroeven voor een mooi, veilig gevoel, maar als je liever heavy metal headbangen, zou nagels ook werken voor toetreding tot de 2x4s. Maak de bovenste plank en rechthoeken eerst, dan bevestig de benen om de binnenkant van de frames.

U uw basisstructuur nu en kan de houtschroeven gebruiken om de bovenste plank en om de frames te brengen. Ik maakte geen gebruik van lijm op mijn tops met het idee dat als het hout uiteindelijk droeg, kon ik gemakkelijk los te schroeven en te vervangen. Na een informele oppervlak, zoals dat in de winkel is geweldig voor alles, van schilderkunst tot het noteren van notities op de vlieg.

Met drie tafels als dit, je bent zeker van te veel van het werk gedaan te krijgen. U kunt zitbank jigs of ondeugden toe te voegen, of houd ze duidelijk en aanpasbaar voor elk project. Niet te vergeten de geweldige mogelijkheden voor opslag in de schappen aanwezig te noemen. En je hebt de trots van uw eigen werkbanken elkaar kloppen. Dit alles zonder dat in een gunst van je vriend met een pick-up truck om uw hout thuis te komen.

Nu dat je werkbanken, hier is uw eerste project te bouwen op HEN: AN ENZO MARI STYLE plank.