keeping klimrozen goed gevoed

Toen in bloei, het beklimmen van rozen ziet er prachtig uit in een tuin. Zolang zij ontvangen voldoende zon en worden geplant in goed gedraineerde grond, moet klimrozen gezond zijn. Ze doen echter moeten goed worden gevoed, met voldoende stikstof. Tegelijkertijd moet er niet te veel stikstof. Het moet worden gecombineerd met andere voor de beste voeding, samen met alle hoogte en bloemen.

Zodra je nieuwe groei zien op het klimrozen in het voorjaar moet je beginnen te voederen. Allereerst drenken grondig rond de basis van de plant tot de grond is doorweekt. Dit zorgt ervoor dat de ontvangen wortels voldoende water om hun groei te beginnen.

Wanneer beginnen Feeding

Daarna wacht 2 dagen en dan toe te passen kunstmest rond de klimrozen. Dit biedt voeding, maar ook zorgt ervoor dat de bodem kan worden gewerkt zonder enige inspanning. Verschillende mensen de voorkeur aan verschillende soorten kunstmest, met enkele begunstiging van slow-release en andere vloeibare meststof vis.

Rose Eten

Commerciƫle steeg eten is prima voor klimrozen, en de eerste voeding moet komen nadat de meststof is uitgewerkt in de bodem. U moet idealiter gebruik maken van een klein cultivator, zodat het eten goed is gewerkt in de top 1/2 inch van de grond rond de voet van de planten.

Hoe vaak to Feed

Ten aanzien van de hoeveelheid voedsel te gebruiken, volgt u de aanwijzingen van het eten en niet meer dan het of je kan uiteindelijk schade aan de klimrozen. Zodra u het voedsel hebt toegepast, water de rozen weer. Houd het water naar de bodem, niet op het gebladerte van de klimrozen.

Bloeien

Het is belangrijk om je ogen op de groei van de klimrozen te houden, terwijl je voeding na elke spoeling van de bloei moet worden herhaald. Volg hetzelfde proces dat u gebruikt in de lente. Water de bodem grondig en voeg kunstmest voor het werken het voedsel in de bodem en dan water geven eens te meer. Dit zal zorgen voor de best mogelijke groei voor de klimrozen.

Mulch

Het kennen van de soorten klimrozen je hebt is belangrijk. Veel klimmers zal bloeien in de zomer, maar klimmers die klimrozen zijn neiging om als een bloei per jaar te geven, en dit zal komen in het late voorjaar of aan het begin van de zomer.

Goede mulchen aan het einde van het seizoen is essentieel voor de groei van planten, zoals klimmen rozen. Het is een goede manier om de wortels beschermd verdampt uit de grond te houden en te voorkomen dat het vocht.

Begin met het gebruik van organische mulch rond de klimrozen (laat een klein donut kale aarde rond de stengel van elke plant). Het moet enkele centimeters diep is (u kunt ook gebruik maken van compost). Dit is de basis, en je moet eindigen met een top dressing. Dit moet de mest die is gecomposteerd of goed verteerde zijn.

Het voordeel van de top dressing is dat het zal blijven om voedingsstoffen te geven aan de klimrozen, het vrijgeven van hen langzaam in de bodem, zodat er een continue toevoer naar de klimrozen.