keukenkraan verwijdering: 4 tips

Bij het uitvoeren van een keukenkraan verwijderen, moet u er zeker van zijn dat u bepaalde voorzorgsmaatregelen te nemen. Oudere kranen kan problemen opleveren als ze op hun plaats zijn geweest voor een zeer lange tijd. Oudere werkbladen gemaakt van hout zal vochtige of ouder aan het punt van broos, en het verwijderen van een vaste waarde die aan het voor vele jaren verbonden kan schade aan de omgeving veroorzaken.

Voordat u elke vorm van plumbed in fitting te verwijderen, altijd onthouden om het water afgesloten. In sommige oudere woningen, kan er geen sprake zijn van isolator kleppen onder de gootsteen, dus je moet naar de belangrijkste kraan klep vinden en sloot de gehele watersysteem uit voordat u verder kunt gaan. Als je eigendom is nieuwer, een kijkje onder de gootsteen en controleer of er isolator kleppen onder daar. Er moet een voor de warme en koude kranen.

Tip 1 – Water

De kraan zal in het algemeen op hun plaats worden gehouden door een houder moer. Deze moer kan worden aangedraaid (of in dit geval los) met een Zweedse Tang. Wanneer u de moer los te maken, zorg ervoor dat u deze functie op de juiste manier. Draai het langzaam als het een zeer oude armatuur. Het laatste wat je wilt doen is schade veroorzaken aan de buis is gekoppeld.

Tip 2 – losschroeven van Underneath

Nadat u de moer onder de armatuur hebben losgemaakt, zult u in staat om de kraan te draaien en te verplaatsen over. Doe dit voorzichtig in geval is het uitgegroeid tot gehandeld op grond van het werkoppervlak. Loodgieter stopverf, die tot 50 jaar oud kunnen zijn, bros maar moeilijk te verwijderen zijn. Sommige delen zouden kunnen vasthouden aan het werkblad en andere delen van de kraan. Draai het langzaam en verwijder met zorg. U kunt een mes te gebruiken rond het gebied om eventuele extra stevige lijm, die je in de weg te verwijderen. Als u niet de teller top vervangt, zult u niet willen beschadigen.

Tip 3 – Bekijk de Counter

Single kranen worden verwijderd door het losdraaien van de moer op de buis onder het aanrecht. Als u enkele kranen die niet een mixer faciliteit hebben, zul je moeten zorgen wanneer afzonderlijk ze te verwijderen. Hetzelfde geldt met mixer kranen. Zij zullen een grotere moer, die ze op hun plaats houdt te hebben. Deze moer helpt meestal om de kraan te klemmen op zijn plaats en houd hem vast om het hele punt stoppen met bewegen wanneer u de kranen gebruikt. Indien de onderzijde van het toestel waaraan het bevestigd is bros en versplinterde, kan schade veroorzaken bij het verwijderen. Pas op uw vingers tegen een split hout.

Tip 4 – Een- of Tweepersoonskamer

Oudere keuken werkbladen werden meestal gemaakt van spaanplaat bedekt met een gelamineerde top als Formica, en gedurende vele jaren van gebruik, de top van de Formica kon makkelijk weg van de spaanplaat steun komen. Bij het verwijderen van een kraan, zorg ervoor dat je voorzichtig doen, zodat je gewoon de kraan met u en niet de helft van de verrotte werkblad nemen.

Tip 5 – Laminaat Surfaces