landopheldering effecten

Landopheldering is een belangrijke milieukwestie die mogelijk problemen in de wereld zou kunnen veroorzaken. Hoewel de effecten van landopheldering niet direct kan worden gevoeld, dat maakt ze niet minder ernstig, en leuk vinden of niet, zullen deze effecten overal bereiken als mag blijven op hun huidige tarief.

Elke dag, bosgrond clearing veroorzaakt meer en meer habitats worden vernietigd. Veel dieren hebben dichter en dichter bij uitsterven te komen als gevolg van het land clearing, en sommige zijn al volledig verloren. Op veel plaatsen is re-plantage nodig om het land clearing uit te voeren, maar dit is niet een volledig antwoord op de wilde dieren probleem. Gewoon opnieuw planten van bomen gekapt niet reconstrueren de omstandigheden voorafgaand wilde dieren, en in veel gevallen, zal het jaren voordat deze moeten bossen hebben hetzelfde niveau van bewoning dat die gewist had bereikt.

wildlife Effects

Als bomen worden gekapt, eerder water opgezogen door hun wortels stijgt en kan mogelijk schade aan de stad infrastructuur, te beginnen met wegen en snelwegen. Bovendien kan het water voeren met oude, begraven zoutlagen. Dit zoutgehalte loopt het risico van vergiftiging gewassen, het verminderen van de productie van gewassen, en sijpelde in rivieren en watervoorziening.

Stijgende Water en zoutgehalte Effects

Een groot deel van de belangrijkste land clearing apparatuur die uit grote hoeveelheden gevaarlijke emissies. Dit, gecombineerd met het rotten en het branden van de borstel te maken land clearing een belangrijke bijdrage van broeikasgassen in de atmosfeer.

broeikaseffect

Zoals gezegd, dit zijn problemen iedereen gaat om wakker te worden en plotseling kennis te nemen van morgen. Maar ze echte problemen en uiteindelijk zal moeten worden aangepakt.