LED-kerstverlichting: een spanning gids

Light-emitting diodes (LED’s) worden steeds meer en meer gebruikelijk tegenwoordig, en worden zelfs gebruikt om LED-kerstverlichting te maken. In vroeger tijden, LED’s produceerde slechts rood licht dat een lage intensiteit had, maar vandaag zijn ze krachtiger en variëren in golflengte en de helderheid worden bijvoorbeeld LED’s te vinden in ultraviolet, infrarood en zichtbaar licht.

Wees zeer voorzichtig wanneer u uw LED-kerstverlichting aan te sluiten op een voeding, want als de stroomvoorziening te sterk is, kan het licht worden vernietigd en je kunt ze niet meer gebruiken. De lichten kunnen breken omdat ze te veel macht te nemen. U moet ervoor zorgen dat er een weerstand in het circuit om te helpen de controle van de spanning.

Aansluiten van de LED verlichting

Houd in gedachten dat je de wet van Ohm moet volgen om het circuit van uw kerstverlichting te controleren en te zien dat alles goed werkt. Volgens de wet van Ohm, de spanning is het product van de weerstand en de stroom, dus V = IR, de letter V vertegenwoordigt de spanning, de huidige I en R de weerstand. In de meeste gevallen worden deze LED-kerstverlichting gewaardeerd om te draaien op een 0,25-amp elektrische stroom en worden meestal gecontroleerd met een 12-volt stopcontact.

Naar aanleiding van de wet van Ohm

Een gewone witte LED-licht zorgt voor een daling van de spanning die neerkomt op ongeveer 3,6 volt. Om deze reden, als je een licht draait op een 12-volt voeding, moet je een reeks van ongeveer drie LED-lampjes volledig draait. In dit geval is de druppel 10,8 volt omdat elk van de drie lampen een voltage daling van 3,6 volt produceert.

Het geven van een voorbeeld met wit LED verlichting

U moet nu de 10,8 volt af te trekken van de 12 volt. Het resultaat, 1,2 volt, is daarom de extra spanningsverlies die nodig is voor de LED-licht van Kerstmis circuit. Aan de andere kant, om wattage van de weerstand te berekenen, moet u de 1.2 volt te vermenigvuldigen met 0,25 ampère. Aangezien het antwoord zal 0,03 watt zijn, zou een ¼ watt weerstand volstaan.

Veiligheid van LED Christmas Lights

Zorg ervoor dat u de spanning en de elektrische stroom die door het circuit van uw LED-kerstverlichting te controleren. Als u niet aan de spanning goed te reguleren, riskeert u permanent uitblazen van de lichten. In het geval dat u niet zeker bent, is het sterk aanbevolen dat u de berekeningen opnieuw te controleren met behulp van een LED weerstand rekenmachine.

Zodra u de spanning in de hand, kun je je gerust te stellen dat het circuit van uw LED-kerstverlichting veilig is. LED-lampen hebben vele voordelen. Ze hebben geen warm worden wanneer ze op. In feite, als u een van hen te raken, zul je niet je hand verbranden. LED-kerstverlichting worden beschouwd als de meest duurzame verlichting van alles, en er zal geen gevaar in uw huis, zoals de kerstboom in brand.

LED-kerstverlichting bespaart veel macht, omdat ze niet veel gebruiken. Bijvoorbeeld, een 2-meter koord van ongeveer 70 LED-verlichting maakt gebruik van slechts vier watt totaal, terwijl aan de andere kant, een normale licht van Kerstmis gebruikt 5 watt op zich.