maak een stoomcabine: een gids

Een stoombad biedt een manier om een ​​weinig gebruikte poeder kamer of reserveonderdelen bad om te zetten in een health-club of spa stijl sauna. Dit is een manier om te besparen op de kosten van het lidmaatschap van de sportschool of het hebben van een spa-club aan te sluiten met het oog op de voordelen van een goede stoom te ontvangen. . Waterdichte de kamer,, het bouwen van een stoombad in uw huis kan een goede thuis renovatie en verbetering project uit te voeren zijn Je moet een kamer in het huis dat is waterdicht en over het algemeen vrij van vocht te kiezen. Dit zou uw keuze te beperken tot een badkamer, aangezien de nodige sanitair en vocht barrière is al op zijn plaats. U moet de muren met cement board te verzegelen en vervang de gipsplaten met een exterieur dat een grote hoeveelheid vocht kan houden zonder te vervormen of behoeft te worden vervangen in korte perioden;. Installeer een Steam Generator, moet u een stoomgenerator voor de aankoop uw stoombad. De stoomgenerator produceert de stoom en creëert de therapeutische voordelen die u zoekt voor het ontlenen van het stoombad,. Selecteer een stoomgenerator die past in de kamer die u remodeling voor het stoombad. Je moet alle installatie-instructies te lezen en test de apparatuur om ervoor te zorgen dat de installatie was een goede en het stoombad is goed werkt.