maak een zolderbalk van schuim molding

Balken aan het plafond gemaakt van schuim molding kan een voorname uitstraling aan de kamer zonder het prijskaartje geassocieerd met houten balken aan het plafond te lenen. Het creëren hij toespeling van de hoogte. Als uw huis moet een beetje esthetische boost, moet je serieus overwegen het installeren van balken aan het plafond. Het grote ding over schuim molding is dat je dezelfde look als houten balken kan krijgen en de installatie is helemaal niet moeilijk. Foam molding ziet er identiek zoals houten balken net zo lang als u de lijsten goed te behandelen. Volg deze stappen om schuim balken aan het plafond in uw huis te installeren.

Voordat u aan boord voor elk home improvement project, moet u een ontwerpplan klaar te hebben. Voor dit specifieke project, moet u beslissen waar je wilt de balken te plaatsen. Als je eenmaal hebt besloten dat, krijgt de metingen. Te doen is vrij eenvoudig. Net meten van de lengte van het plafond tot de lengte van de balken te bepalen en dan uit over de breedte en hoogte.

Stap 1 – Maak een Design Strategy

Nu dat je de specifieke afmetingen, creëer je straal door lijmen schuim molding trimmen samen. De beste vorm van lijm voor de job bouw lijm, die je kunt vinden in een ijzerhandel. Wil je echt gul met de lijm te zijn, anders kan stukken schuim van het plafond vallen. Als de gelijmde schuim molding trim is langer dan nodig is, kunt u de overtollige met een scherp mes, zaag of hete draad te snijden.

Stap 2 – Maak de Foam Molding Trim

Om uw schuim molding, zodat het lijkt alsof houten balken aan het plafond te behandelen, verf het gieten met synthetisch gips. U kunt synthetische gips in een hardware winkel te vinden. Wacht ongeveer een uur voordat u het schuim molding. Als je een hardere zolderbalk wilt, kunt u een extra laag van synthetische gips schilderen.

Stap 3 – Behandel de Foam Molding

Zodra de synthetische gips droog is, kunt u de zolderbalk schilderen volgens de esthetiek van uw huis. U kunt kiezen uit de verschillende lagen te vinden op de markt om uw zolderbalk te mengen met de rest van de kamer.

Stap 4 – Voeg Finishing Touches

Als de verf droog is en u tevreden bent met het uiterlijk van het plafond balk, kunt u de balk aan het plafond en de muur bevestigen. Voeg constructielijm aan de zijkanten van de balk die het plafond en de wanden voldoen. Vergeet niet dat de bouw lijm is het enige dat je bundel bevestigd aan het plafond houden, daarom moet je een flinke hoeveelheid lijm van toepassing zijn op de balk. Als het gaat om het plaatsen van de balken, streven naar een goede pasvorm. Oefenen voldoende kracht naar de balk totdat u zeker dat het kleefmiddel het gewicht van de balk kan houden zijn.

Stap 5 – Bevestig de zolderbalk