maken dit concreet wijnkoeler

Nico Rosso is een autodidact timmerman die zijn vaardigheden gebouw boekenkast ontwikkeld voor zijn vrouw, romance auteur Zoë Archer. Hij schrijft romans in subgenres, variërend van sci-fi post-apocalyptische naar steampunk, waar hij krijgt om apparaten uitvinden terwijl het laten van iemand anders zorgen te maken over hoe ze te bouwen.

Als je iemand hebt gekend voor een tijdje, het wordt moeilijker en moeilijker hen geschenken te kopen. Dat is het geval met mijn schoonouders, dus in plaats van post naar het winkelcentrum om iets generieke, ik geef de voorkeur om iets unieks te maken, te verzekeren dat er geen manier hebben ze al een. En het is een weerspiegeling van de tijd zetten, dus er is geen twijfel dat het een geschenk uit het hart.

Stap 1 – Kies uw Form

Dit jaar heb ik geëxperimenteerd met beton, dus ik wist dat ik wilde dat materiaal te gebruiken om te komen met een ruime project om een ​​verklaring af te leggen. Ze weten het nog niet, maar voor de feestdagen, zijn de schoonouders krijgen van een betonnen wijnkoeler.

Stap 2 – Mix en Pour

Bij het werken met beton, prep is de sleutel. Voor dit project, wist ik dat ik nodig had twee schepen, een groter dan de andere. De grote zou deel uitmaken van de totale vorm, terwijl de kleinere in het gestorte beton zou worden geplaatst om de leegte te creëren waar de fles wijn zit.

Stap 3 – Knock Out Bubbles en gewicht it Down

Ik zocht rond en uiteindelijk afgerekend op een grote plastic kruik voor eiwitpoeder met zijn top afgesneden voor de totale vorm, en een kleine emmer uit de verf gangpad van het huis opslag voor de leegte vorm. Zorg ervoor dat waterdicht zijn wat formulieren die u gebruikt. Zachte kunststoffen uit de verpakking van levensmiddelen, piepschuim en folie beklede doosjes (zoals sojamelk) zijn goede plekken om te beginnen.

Stap 4 – Cure en unmold en Cure Again

Bij de keuze van vormen, zorg ervoor dat je geen muren in de uiteindelijke structuur die te dun zijn te creëren. Ze zeggen dat het beton is het beste op ongeveer 2 inch dik, maar ik heb gevonden voor stukken als dit, kunt u nog steeds een sterke muren op minder dan dat. Ik zou niet duw de toleranties te ver, dus houd je de structuur van het krijgen van niet minder dan 1/2-inch dik.

Stap 5 – Final Touches

Nu alle vorm materialen werden voorbereid en klaar, was het tijd om het beton nat. Omdat we het mengen van een zestig pond zak, gebruikten we een grote bak en een schoffel te mengen als water uit een tuinslang werd toegevoegd.

In plaats van een starre gids van water naar verhouding te mengen, gingen we langzaam, het toevoegen van water, het mengen van het beton, dan is het toevoegen van een beetje meer water totdat we de consistentie we zochten gekregen. Wees voorzichtig niet te over water, dus geduld is de sleutel. De textuur ik ging voor was als een stevige havermout. Nat, maar bij elkaar te houden wanneer gecomprimeerd.

Concrete bevat loog, dus je zou willen handschoenen voor deze stadia te dragen.

Met een schep om het grootste deel van de betonnen verplaatsen vulde ik de grote vaten ongeveer 2/3 vol. Stel ik kleinere emmer te, drukken teneinde het niveau van betonnen de zijkanten verhogen. De vorm was nog niet helemaal vol, dus ik gebruik gemaakt van een troffel in de openingen te vullen.

Tijdens dit proces, is het belangrijk om luchtbellen knock-out van het natte beton. Voor flexibele vormen als deze, is het gemakkelijk om je knokkels rap aan de zijkanten en zelfs pick-up het hele stuk en zet het uit ongeveer een 1/2-inch up. Dit alles helpt compact het beton, dus als het geneest, het is sterk.

Zodra het formulier vol was, was het tijd om de kleine emmer gewicht naar beneden. Door de natuur, de leegte is lichter dan de natte beton eronder, dus het zal proberen om op te staan. Om dit tegen te gaan, ik wist dat ik zou gewichten nodig, dus vonden we het zand en een aantal oude barbell platen. Ik vulde het vooral met zand, maar het was niet genoeg, dus de barbell platen werden uiteindelijk nodig zijn om het op zijn plaats te houden.

Dit was een groter project, dus ik laat het te genezen in zijn vorm voor ongeveer 4 dagen. Jouw snelheid kan variëren, hoewel, zodat u kunt beginnen met het controleren van het na de eerste 24 uur. Zodra het beton is ingesteld en stevig en er is geen water meer aan de oppervlakte, dan kunt u unmold.

Het eerste wat ik verwijderd was de innerlijke emmer. Na verwijdering van de gewichten en storten het zand, Ik boog de rand van de kunststof tot het gehele stuk vrijgegeven en onthulde de leegte in het beton.

Daarna was het tijd om de uiterlijke vorm te pakken. Deze kunststof was dikker en bleek een uitdaging. Ik ben begonnen met een mes, maar dat was niet agressief genoeg, dus we brachten de oscillerende multi-tool. U kunt ook gebruik maken van een draaiend gereedschap met de juiste plastic snijden bit voor dit zo goed. Het snijden en het scoren van de plastic, heb ik genoeg naden dat ik de uiteindelijke vorm kon trekken.

Maar het project werd niet gedaan. Omdat het beton had gezeten in niet-poreuze materialen, was het nog vochtig waar het was niet zijn blootgesteld aan de lucht. Ik liet het stuk uit voor een paar dagen voor een tweede remedie die al het vocht trok.

Zodra het stuk volledig droog is, is het tijd voor een beetje dicht detail werk. Ik ging er overheen en gecontroleerd op eventuele losse aggregaat en klopte hem uit, zodat het eindproduct niet zou laten vallen kiezelstenen bij het huis van mijn schoonouders ‘.

Omdat beton heeft de neiging om een ​​constante stoffige textuur, ik raakte de emmer met een spray kit. Toen was het klaar voor een fles wijn en gifting. Er is genoeg ruimte in de emmer voor wijn en ijs. Of, als uw diepvriezer heeft genoeg ruimte, je kon de hele zaak te zetten daar, dan breng het naar de tafel, waar de wijn koud geruime tijd moet houden.

Het stuk is ook een mooi leeg doek. Mensen met een artistiek oog kon het exterieur met ontwerpen of zelfs iets persoonlijks voor de mensen die het ontvangen van de huidige schilderen.

Zelfs zonder opsmuk, zal er geen twijfel over bestaan ​​dat doordachte tijd en moeite ging in het geschenk, waardoor het echt een van een soort.