metalen dak vs shingles: die minder kans op lekkage?

Als je een dak dat lekt en moet worden gerepareerd, is het het beste om te overwegen een metalen dak vs shingles voordat u een van het werk te doen.

Een metalen dak kan een kostbare home improvement investering. Een dak bereid met deze techniek heeft typisch een lange levensduur. Het heeft echter, uit te breiden en contract in extreme temperaturen. De extreme weersomstandigheden kan de verbindingen in het dak te verschuiven. De verschuiving kan hiaten creëren waar water kan lekken. De spijkers en schroeven gebruikt om de metalen dak vasthouden aan het frame van de structuur kan losraken tijd. Water kan lekken rond de losse spijkers en schroeven.

Metal Daken

Een dak gebouwd met asfaltshingles het algemeen goedkoper dan een metalen dak en is gemakkelijker te installeren. Extreme temperaturen veroorzaken geen asfalt shingles te contracteren en uit te breiden. Deze functie zorgt ervoor dat de shingles van krimpen of barsten en het veroorzaken van lekkages. Gordelroos kan ook in drie lagen worden geïnstalleerd waardoor ze nog meer bescherming tegen regen en andere vormen van neerslag. Asfalt zal ook nooit roesten. Deze gordelroos kunnen lekken, vooral als ze niet goed zijn geïnstalleerd. Slechte knipperen installatie rond dakluiken en langs het dak lijnen kan ook leiden tot lekken.

asfaltshingles