meten en het opbouwen van stevige schuur deuren

U kunt uw eigen schuur deuren die functioneel en minder duur dan de deuren in de winkel verkrijgbaar zijn te maken.

Stap 1: Meet de Loods deuropening; Gebruik het meetlint om de lengte en breedte meting van de opening van de loods te verkrijgen. U moet deze metingen om goed te snijden, en fit, de nieuwe loods deur stevig op zijn plaats. Wees zo nauwkeurig mogelijk en twee keer te meten alles; Stap 2:. Snijd de multiplex, het gebruik van de tafel zag, snijd de multiplex op maat. Als u het maken van een enkele deur, zal uw gesneden over de gehele lengte en breedte afmeting die u gemeten worden. Voor dubbele deuren, verdeel uw metingen in de helft en maak 2 sneden;. Om uw deuren steviger te maken, gebruik dikker triplex. Bereid de Multiplex Deuren; Breng een laag primer en verf om de deuren die overeenkomen met de kleur van uw schuurtje: Stap 3; 1/2 tot 3/4-inch multiplex zou het wenselijk zijn om een ​​project van dit type.. Gebruik een weerbestendige afdichting naar de schuur te dekken en te beschermen tegen de elementen. Laat de verf drogen alvorens de kit. Je moet een natuurlijke borstel te gebruiken om te verminderen strepen bij de toepassing van de verf;. Laat de deuren volledig drogen voordat u de handgrepen en scharnieren. Gebruik een zaag paard om de deuren te rusten op, zodat ze minimaal contact met de grond of een stof of vuil aan te trekken; Stap 4:. Bevestig de handgrepen en Scharnieren; Plaats een handvat op elk van de schuur deur. De handgrepen moet een locatie worden geplaatst op de rand die gemakkelijk te bereiken. Plaats twee scharnieren aan de andere kant van de deur, ingesteld op ongeveer 1 lopen van boven en 1 voet vanaf de onderkant. U kunt ook een scharnier vast met een vergrendeling arm boven de handvatten. De vergrendeling arm krijgt u een security element te geven, omdat het een plek voor een hangslot; Stap 5:. Bevestig de scharnieren naar de schuur, Lijn de deuren en scharnieren met de schuur opening en boor gaten in de schuur om de scharnieren schroeven op zijn plaats. Doe dit voor elk van de scharnieren. Bij de installatie, trek de deuren open om ervoor te zorgen dat ze vrij kunnen zwaaien zonder belemmering; Stap 6:. Maak een Door Stop, kunt u een gat te boren in de vloer van de loods naast de buitenrand van uw deur, of 2 gaatjes naast het midden van de vloer voor dubbele deuren. Plaats een bout of grote metalen pen in het gat om een ​​deur jam maken. Dit zal helpen voorkomen dat de deur van swingende open en kan gemakkelijk worden verwijdert wanneer u het nodig om de deur wijd open.