positioneer uw tuin met een keermuur

In de afgelopen 25 jaar, heeft Murray Anderson vrijwel elke home improvement project denkbaar aangepakt. Een fervent DIYer, heeft hij opgewaardeerd, gerenoveerd en opnieuw ingericht zijn huizen allemaal op zijn eigen. Nu heeft hij zijn focus zich tot het delen van die kennis met zijn lezers.

Terwijl een hellend werf groot kan kijken is het niet altijd nuttig of functioneel. Een glooiende tuin kan het moeilijk maken om een ​​garage, patio, dek of zelfs een speeltuin voor kid’s te bouwen en steile hellingen kan gevaarlijk om op te lopen als het nat is. Het toevoegen van een keermuur kan een sectie-niveau (of secties) in uw tuin geven u een vlakke gebied dat je echt kunt gebruiken maken. Hoewel veel verschillende soorten bouwmaterialen kunnen worden gebruikt om een ​​keermuur het concept is altijd hetzelfde creëren – keerwand dwars door de helling een gelijk achterliggende gebied en een hoogteverschil af aan de andere kant. Hier ziet u hoe een eenvoudige houten keermuur bouwen. Een paar woorden van voorzichtigheid woord van waarschuwing voordat we beginnen

Het bouwen van een eenvoudige houten keermuur